root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
2 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Рудюк, Віталій Петрович
2
search.filters.author.Пасічний, Василь Миколайович
ORCID
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0003-0138-5590
Ключові слова
2
search.filters.subject.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
1
search.filters.subject.an analogue of cheese
1
search.filters.subject.low-protein products
1
search.filters.subject.sausages
1
search.filters.subject.structure-forming
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2022
2
Містить файли
2
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Рудюк, Віталій Петрович
×
ORCID: search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0003-0138-5590
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 2 з 2
Документ
Перспективи використання аналогів сиру у ковбасному виробництві
(
2022
)
Рудюк, Віталій Петрович
;
Пасічний, Василь Миколайович
Показати більше
Представлено результати аналізу сучасного ринку аналогів сиру для виробництва ковбасних виробів.
Показати більше
Документ
Структуроутворювач універсальний для виробництва низькобілкових сирних продуктів
(
2022
)
Рудюк, Віталій Петрович
;
Пасічний, Василь Миколайович
Показати більше
Наведено результати дослідження продукту з різним складом структуроутворюючої суміші для м’ясних продуктів
Показати більше