Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Перспективи використання інноваційної технології обробки харчових продуктів під високим тиском(2022) Мамченко, Людмила Євгенівна; Скирда, Олена ЄвгенівнаДокумент Дослідження розширення асортименту напоїв в закладах ресторанного господарства(2024) Мамченко, Людмила Євгенівна; Скирда, Олена ЄвгенівнаДокумент Сучасний стан та перспективи розвитку готельно-ресторанного господарства в Україні в умовах війни(2023) Мамченко, Людмила Євгенівна; Скирда, Олена ЄвгенівнаДокумент Оцінка якості м’яких сирів з використанням не традиційної сировини(2021) Мамченко, Людмила Євгенівна; Скирда, Олена Євгенівна; Білогривенко, К. Р.