Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Елементи адитивного моделювання для синтезу машини для пакування сипких харчових продуктів у готові пакети doy-pack
    (2024) Скула, Дмитро Сергійович; Д'яченко, Іван Богданович; Володін, Сергій Олексійович
    Сучасний ринок харчової промисловості характеризується високими вимогами до якості та ефективності виробництва. Автоматизація процесів пакування, зокрема використання машин для фасування продукції в пакети типу doy-pack, є одним із ключових напрямів розвитку галузі. Актуальним напрямом удосконалення пакувального обладнання є спрямування на розробку методології математичного й фізичного 3D-моделювання модульних структур пакувального обладнання з метою оптимізації його енергоефективності. Запропонований підхід передбачає створення гнучкої та масштабованої системи, яка допоможе зменшити енергоспоживання окремих модулів на етапі проєктування, спростити конструкцію обладнання та полегшити його інтеграцію в технологічні лінії.
  • Ескіз
    Документ
    Структурно-параметричний синтез пакувальних машин для сипких харчових продуктів
    (2024) Скула, Дмитро Сергійович; Запорожець, Олександр Володимирович; Токарчук, Сергій Володимирович
    Аналіз існуючого обладнання для пакування сипких і дрібно-штучних харчових продуктів, показав пріоритетність використання попереднього структурного аналізу для вибору дозувально-фасувальних систем пакувальних машин.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження характеристик фасувального мехатронного модуля дозування в’язких харчових продуктів
    (2021) Слюсар, Лілія Олександрівна; Скула, Дмитро Сергійович; Токарчук, Сергій Володимирович; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна
    Технологічний процес фасування в’язких харчових продуктів у сучасних пакувальних машинах реалізується із застосування різноманітних конструктивних схем виконання функціональних модулів машин та із реалізацією різних траєкторії руху споживчих упаковок. Актуальною є проблема розробки нового обладнання, яке б не лише підвищувало продуктивність праці, було б більш надійним та довговічним, а й дозволило зменшити собівартість продукції.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження гідромеханічних характеристик запірних пристроїв продуктопроводу
    (2022) Гера, Володимир Миколайович; Скула, Дмитро Сергійович; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна
    Розвиток олійно-жирової промисловості в Україні безпосередньо пов’язаний з потребою створення нового та удосконалення існуючого обладнання. Актуальною проблемою харчової галузі сьогодні - є забезпечення довговічності і продуктивності технологічного обладнання за умовами мінімальних матеріало- та енергоємності. Необхідність підвищення технічного рівня, якості та конкурентоспроможності харчової продукції потребує безперервного вдосконалення методів розрахунку та експлуатації обладнання.