Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Розвиток конструктивних схем для безлопатевого замішування(2012) Лісовенко, Олексій Тимофійович; Стадник, Ігор ЯрославовичВисокі вимоги до якості замішування обумовлюють труднощі вибору ефективного технологічного процесу і устаткування. Тому створення умов для інтенсифікації процесів замішування тіста, застосування ефективних механічних методів дії на компоненти, ліквідація непродуктивної праці, тобто створення ресурсозберігаючих технологій замішування компонентів є однією з важливих завдань розвитку і вдосконалення технологічних процесів і тістомісильних машин в хлібопекарській галузі. Проте в сучасний період ринкових стосунків процес інтенсивного замішування тіста став серйозною перешкодою в створенні нових технологічних процесів його приготування. High demands on the quality of mixing determine the difficulty of choosing an effective technological process and equipment. Therefore, the creation of conditions for the intensification of the processes of kneading, applying the effective mechanical methods of influence on the components, the elimination of unproductive labour, i.e. the creation of resource-saving technologies of mixing of the components is an important task of development and improvement of technological processes and mixers in the baking industry. However, in the current period of market relations, the process of intensive kneading became a serious obstacle in the creation of new technological processes of its preparation.Документ Сучасні порційні тістомісильні машини для інтенсифікації замішування(2003) Доломакін, Юрій Юрійович; Стадник, Ігор Ярославович; Лісовенко, Олексій ТимофійовичЗапропонована конструкція нової тістомісильної машини періодичної дії, яка не має розповсюджених недоліків і відповідає технічним вимогам сучасного виробництва, які обумовлені досить складною моделлю процесу замішування. A design of a new of periodic action kneading machine, which has no common deficiencies and meets the technical requirements of modern production, which caused quite a sophisticated model of the process of mixing.Документ Створення сучасної експериментальної установки тістомісильної машини і її математичної моделі(2001) Стадник, Ігор Ярославович; Доломакін, Юрій Юрійович; Лісовенко, Олексій ТимофійовичСтворена експериментальна установка дозволяє виділити робочі зони та ефективність роботи змішувачів та відповідність математичної моделі, що розкриває широкі можливості перед конструкторами створювачами сучасної техніки змішувальних машин. An experimental setup allows you to select work areas and the effectiveness of mixers and appropriate mathematical model reveals opportunities to designers creators of modern techniques of mixing machines.