Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Модель оцінки наслідків аварій на харчових підприємствах(2021) Сєдих, Ольга Леонідівна; Грибков, Сергій ВіталійовичУ роботі представлена модель оцінки наслідків аварій на харчових підприємствах у разі пожежі. Розрахунки дають можливість графічно оцінити вплив на людину здоров'я. Запропонована модель дозволяє оцінити наслідки та забезпечити ефективність заходи щодо ліквідації аварій. The paper presents a model for assessing the consequences of accidents at food enterprises in the event of a fire. The calculations make it possible to assess graphically the impact on humanт health. The proposed model makes it possible to assess the consequences and provide effective measures to eliminate accidents.Документ Визначення констант швидкості зворотної хімічної реакції засобами MathCad(2021) Ковальчук, Назар Васильович; Овчарук, Володимир Олексійович; Сєдих, Ольга ЛеонідівнаРозглядається задача визначення констант швидкості зворотної хімічної реакції засобами MathCad. The problem of determining the rate constants of the reverse chemical reaction by means of MathCad is considered.Документ Застосування інформаційних технологій в процесах харчових виробництв(2021) Погорєлов, Ярослав Всеволодович; Сєдих, Ольга Леонідівна; Овчарук, Володимир ОлексійовичРозглядається задача визначення параметрів моделі ідеального витіснення, яка описує структуру потоків в теплообмінному апараті. The problem of determining the parameters of the ideal displacement model, which describes the structure of flows in the heat exchanger, is considered.Документ Моделювання ступені поршневого компресора засобами MathCad(2020) Сєдих, Ольга Леонідівна; Овчарук, Володимир Олексійович; Ющук, Павло ОлександровичРозглядається моделювання роботи поршневого компресора (розширення, всмоктування, стиснення, виштовхування)) в математичному пакеті MathCADДокумент Застосування математичного пакету MathCAD при проектування продуктів харчування(2016) Сєдих, Ольга ЛеонідівнаВ даній роботі розглянуті можливості інформаційних технологій при моделювання рецептурного складу продукту. В данной работе рассмотрены возможности информационных технологий при моделирование рецептурного состава продукта. In this paper, the capabilities of information technology in the modeling of the prescription product.Документ Моделювання коливань математичного маятника(2014) Сєдих, Ольга Леонідівна; Маковецька, Світлана Василівна; Зубченко, Віктор Сергійович; Тростянський, Є. Д.; Кузьмич, Микола ВолодимировичВ даній роботі розглядається моделювання процесу коливань математичного маятника за допомогою математичного пакету MathCad. This paper deals with modeling of process of oscillations of the pendulum with the help of mathematical package MathCad.