Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Вектори розвитку сучасної харчової промисловості: традиції і новаторство(2024) Сімахіна, Галина Олександрівна; Михайлова, Раїса ВасилівнаПерсоналізоване харчування – це використання даних про генетичний склад організму, мікробіом, спосіб життя та стан здоров’я людини для створення індивідуальних дієтичних рекомендацій, спрямованих на оптимізацію здоров’я, когнітивних функцій, фізичної форми та запобігання хворобамДокумент Професійний розвиток викладача ЗВО: реалії сьогодення і завдання на майбутнє(2024) Сімахіна, Галина ОлександрівнаОсоблива відповідальність за підготовку молодих кадрів покладається в нинішній час на викладачів, задіяних у реалізації освітньо-професійних програм «Харчові технології та інженерія», адже харчування належить до найважливіших чинників навколишнього середовища, що безпосередньо протягом усього життя впливає на організм людини. І сьогодні неспростовним є встановлений доказовою медициною факт нерозривного зв’язку між якістю і структурою харчування та станом здоров’я і тривалістю життя населення. На даний час уже не медицина, а харчова промисловість бере на себе відповідальність за здоров’я нації. Більш того, сучасна наука припускає, що фізичні, інтелектуальні та духовні сили людини взаємопов’язані на дуже глибокому рівні, і об’єднує їх саме здорове харчуванняДокумент Здорове харчування і нові виклики перед харчовою індустрією(2023) Сімахіна, Галина Олександрівна; Науменко, Наталія ВалентинівнаУ нинішніх екологічних умовах (забруднення довкілля, техногенні катастрофи, результати необдуманої діяльності людей) біосфера як середовище життя для людини і єдине джерело ресурсів втрачає свою здатність до самоочищення і з часом може поставити населення планети на межу екологічної катастрофи. Тому особливого значення набувають харчові продукти, котрі містять сполуки, здатні захистити організм людини від негативних чинників довкілля.Документ Інновації у харчових технологіях - вимога часу та запорука створення в україні індустрії здорового харчування(2016) Сімахіна, Галина ОлександрівнаІнновації у харчових виробництвах на нинішньому етапі мають посилено впроваджуватись передусім у виробництві оздоровчих харчових продуктів, частка яких на світовому ринку постійно зростає. Innovations in food production at this stage are intensively implemented primarily in the production of health food products, whose share in the global market is growing.Документ Інновації у виробництві протеїновмісних збагачувачів для харчових продуктів(2013) Сімахіна, Галина Олександрівна; Солодко, Лілія МиколаївнаПроблему білкової нестачі можна вирішувати шляхом використання нових джерел білку, передусім зеленої маси рослин; взаємним білковим збагаченням, додаючи до суміші рослинних білків тваринні протеїни.ссы растений; The problem of protein insufficiency can be solved by usage of the new sources of protein, including green mass of plants; another way is mutual protein enrichment, or an addition of animal proteins to those extracted from plants.