Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Проблеми викідів при роботі котлоагрегатів харчових підприємств
    (2019) Лобойко, Всеволод Сергійович; Сірик, Аліна Олегівна
    В роботі розглянуто проблему викидів при роботі котлоагрегатів на харчових підприємствах України. Детально описані заходи, що впроваджують на підприємствах передових країн, щодо зменшення шкідливих викидів та мають позитивне відображення на систему охорони праці. The paper considers the problem of emissions during the operation of boilers at food enterprises of Ukraine. The measures implemented at the enterprises of advanced countries to reduce harmful emissions and have a positive impact on the labor protection system are described in detail.
  • Ескіз
    Документ
    Пожежна безпека промислових котелен підприємств харчової промисловості
    (2018) Сірик, Аліна Олегівна
    В роботі теоретично обґрунтовано основні заходи, які повинні охоплювати всі сфери діяльності котельні. Забезпечення безпеки і здоров'я працівників, які обслуговують котельне обладнання, а також для запобігання внутрішніх вибухів на об'єктах енергетики харчових підприємств та руйнуванню будівель. In work the basic actions which should cover all spheres of activity of a boiler room are theoretically proved. Ensuring the safety and health of workers serving the boiler equipment, as well as to prevent internal explosions at the energy facilities of food enterprises and the destruction of buildings.
  • Ескіз
    Документ
    Впровадження нового міжнародного стандарту з управління охороною праці
    (2017) Ворона, Катерина; Сірик, Аліна Олегівна
    Проведено дослідження нового міжнародного стандарту ISO 45001:2016 з метою вивчення та подальшого використання на підприємствах харчової промисловості, який був опублікований у березні 2016 року та повинен замінити нині діючий стандарт ДСТУ ОНSAS 18001:2010 «Системи управління гігієною та безпекою праці. Вимоги». A study of the new international standard ISO 45001: 2016 in order to study and subsequent use in the food industry, which was published in March 2016 and should replace the current standard ISO ONSAS 18001: 2010 "Systems management health and safety. Requirements."
  • Ескіз
    Документ
    Інтелектуалізація системи управління охороною праці підприємства харчової промисловості
    (2016) Сірик, Аліна Олегівна
    Розглядається питання щодо вдосконалення інформаційно-керуючої системи енергетичного господарства підприємств харчової промисловості за допомогою введення в її роботу системи підтримки прийняття рішень із інтелектуальними агентами. The question of improvement of management information system of power economy of the enterprises of the food industry by means of introduction to work of system of support of decision-making with intellectual agents is considered.
  • Ескіз
    Документ
    Динаміка виробничого травматизму в харчовій галузі України
    (2015) Євтушенко, Ольга Володимирівна; Сірик, Аліна Олегівна; Алексюк, Ірина Василівна
    На основі аналізу статистичних даних показників виробничого травматизму в харчовій галузі України за період з 2003 по 2013рр., встановлено, що організаційні та кваліфікаційні фактори призводять до збільшення виробничих травм зі смертельним наслідком. Based on the analysis of statistical data indicators of industrial injuries in the food industry of Ukraine for the period from 2003 to 2013., found that organizational and qualification factors lead to an increase of industrial injuries with fatal outcome.
  • Ескіз
    Документ
    Узагальнення рекомендацій щодо вдосконалення системи управління охороною праці для підприємств харчової промисловості
    (2014) Євтушенко, Ольга Володимирівна; Сірик, Аліна Олегівна
    Організація управління охороною праці на підприємстві повинна включати створення або приведення всієї системи управління в стан необхідної впорядкованості і єдності взаємодії її елементів. Organization of safety management in the enterprise should include creating or bringing the whole management system as required state of order unity and interaction of its elements.