Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Вплив властивостей білково-рослинних сумішей на термічно оброблені напівфабрикати(2016) Тимчук, Алла Вікторівна; Овсієнко, Кіра ВолодимирівнаВ роботі проведені дослідження впливу сухої бінарної композиції на фізико-хімічні показники модельних зразків термічно оброблених напівфабрикатів. Враховуючи вплив вищезазначених компонентів можна цілеспрямовано впливати на показники готових продуктів, таких як запіканки, для забезпечення відповідності нормативній документації. In work the researches of influence of dry binary composition on physicochemical parameters of model samples of thermally processed semi-finished products are carried out. Given the impact of the above components, it is possible to purposefully influence the performance of finished products, such as casseroles, to ensure compliance with regulatory documents.Документ Дослідження впливу картопляної клітковини на технологічні властивості напівфабрикатів(2018) Михалевич, Артур Петрович; Овсієнко, Кіра Володимирівна; Тимчук, Алла ВікторівнаВ роботі експериментально досліджено вплив окремих рецептурних компонентів не молочного походження та їх композицій на технологічні властивості напівфабрикатів до термічного оброблення. Доцільним є заміна частини борошна пшеничного та меланжу на картопляну клітковину, для корегування якісних властивостей у готових виробах - напівфабрикатах. In the work, the influence of separate non-lactic formulation components and their compositions on the technological properties of semi-finished products prior to heat treatment has been experimentally investigated. It is advisable to replace a part of flour of wheat and melange on potato fiber, for adjusting qualitative properties in finished products - semi-finished products.Документ Вплив картопляної клітковини на якісні показники термічно оброблених сиркових напівфабрикатів(2017) Овсієнко, Кіра Володимирівна; Скітьова, Дар'я Олександрівна; Тимчук, Алла ВікторівнаУдосконалення технології термічно оброблених сиркових напівфабрикатів із збереженням традиційних способів виробництва та одночасним розширенням асортименту за рахунок введення складової рослинного походження. Perfection of technology of thermally processed curd semi-finished products with preservation of traditional methods of production and simultaneous expansion of assortment at the expense of introduction of a component of a phytogenesis.Документ Екстренна зупинка лінії виробництва термічно оброблених сиркових напівфабрикатів(2017) Овсієнко, Кіра Володимирівна; Слободян, Ольга Петрівна; Тимчук, Алла ВікторівнаВ роботі проведений аналіз причин виникнення аварій на підприємствах молочної галузі. В работе проведен анализ причин возникновения аварий на предприятиях молочной отрасли. In the work the analysis of the causes of accidents at dairy enterprises was carried out.