Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Молекулярні технології в сучасних умовах ресторанного господарства(2012) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаРозглянуто молекулярні технології, які змінюють всі традиційні уявлення про зовнішній вигляд та подачу кулінарних страв та виробів. Molecular technologies that alter all the traditional idea of the appearance and presentstion of culinary dishes and products have been viewed.Документ Безпечні рослинні збагачувачі для ресторанної продукції(2013) Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаВстановлено перспективність впровадження спроутера “Easy Green” у вітчизняних закладах ресторанного господарства з метою розширення асортименту безпечної ресторанної продукції високої якості. It has been determined the prospects of implementation the "Easy Green" sprouter at domestic restaurants to expand the range of safe high quality restaurant products.