Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Використання черемхи у виробництві компотів та маринадів(2024) Король, Руслан Іванович; Торопець, Ілля Олександрович; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаПроведені дослідження по виробництву копмотів та маринадів з використанням плодів черемхи. В результаті отримано продукцію з високим вмістом антоціанів та підвищеною харчовою цінністюДокумент Червоноголова капуста та її цінність для харчової промисловості(2024) Охріменко, Олена Володимирівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Торопець, Ілля ОлександровичРозглянуто особливість хімічного складу чорвоноголової капусти та можливості використання її у виробництві різних харчових продуктів для збагачення антоціанами