Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Розвиток конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості(2011) Тюха, Ірина ВолодимирівнаРозглянуто інноваційну модель розвитку виробництва харчових продуктів та підвищення їх конкурентоспроможності. The innovative model of development of production of food foods and increase of their competitiveness is considered.Документ Розвиток підприємств, як економічна категорія(2011) Тюха, Ірина ВолодимирівнаРозглянуто передумови розвитку господарюючих субэктів в умовах динамічного навколишнього середовища. Визначено індикатори розвитку підприємства.Документ Управління розвитком конкурентоспроможності підприємства(НУХТ, 2010) Тюха, Ірина ВолодимирівнаРозглянуто матриці прийняття рішень щодо розвитку конкурентоспроможності підприємстваДокумент Розвиток конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості(2011) Тюха, Ірина ВолодимирівнаРозглянуто інноваційну модель розвитку виробництва харчових продуктів та підвищення їх конкурентоспроможностіДокумент Кластеризація як основний напрямок соціально-економічного розвитку(НУХТ, 2012) Тюха, Ірина ВолодимирівнаРозглянуто сутність економічного кластеру, його ознаки та передумови розвиткуДокумент Етимологія розвитку(2011) Тюха, Ірина ВолодимирівнаРозглянуто необхідність розв'язання проблеми розвитку організації в умовах невизначеності та динамічності оточуючого середовища.