Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи концептуального розвитку закладів гостинності
    (2023) Ущаповський, Артем Олегович
    В роботі наведено шляхи концетуального розвитку закладів гостинності. На основі аналізу літературних даних сформовано ключові складові для реалізації концепції розвитку закладів готельного та ресторанного бізнесу. The work presents ways of conceptual development of hospitality establishments. Based on the analysis of literary data, the key components for the implementation of the concept of development of hotel and restaurant business establishments were formed.
  • Ескіз
    Документ
    Характеристика еко-готелів України
    (2022) Закарян, Аліна Арменівна; Ущаповський, Артем Олегович
    В роботі наведено характеристику еко-готелів Украіни. На основі аналізу літературних даних та інтернет-ресурсів,було проаналізовано інформацію про екологічність готелів України та наведено порівняння даних з використання електроенергії, води та інших ресурсів. The paper describes the characteristics of eco-hotels in Ukraine. Based on the analysis of literary data and Internet resources, information on the environmental friendliness of Ukrainian hotels was analyzed and a comparison of data on the use of electricity, water and other resources was provided.
  • Ескіз
    Документ
    Використання інноваційних кулінарних трендів в технології солодких страв оздоровчого призначення
    (2021) Ущаповський, Артем Олегович
    В роботі наведено дослідження, щодо використання сучасних кулінарних трендів в технології солодких страв оздоровчого призначення, для закладів ресторанного господарства. Розроблені солодкі страви з використання інноваційних технологій надають змогу розширити асортиментний ряд кулінарної продукції оздоровчого призначення у закладах ресторанного господарства. The paper presents research on the use of modern culinary trends in the technology of sweet dishes for health purposes for restaurants. Developed sweet dishes using innovative technologies make it possible to expand the product range culinary products for health purposes in restaurants.