Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 24
  • Ескіз
    Документ
    Ресурсозберігаючі підходи при переробці ефіроолійної сировини
    (2016) Фролова, Наталія Епінетівна; Силка, Ірина Миколаївна
    Спосіб імітованої дистиляції ефірних олій забезпечує швидке і маловитратне щодо ефіроолійної сировини отримання і аналіз фракцій запланованого складу та аромату, дозволяє планувати режим промислової фракційної перегонки. Заміна пробних розгонок ректифікаційної колони хроматографічним розділенням має значний економічний ефект. The method of simulated distillation of essential oils provides fast and low-cost raw materials on volatile oil fractions receipt and analysis of the planned and aroma mode allows you to plan industrial fractional distillation. Replacement test rozhonok distillation column chromatographic separation has a significant economic impact.
  • Ескіз
    Документ
    Розширення асортименту натуральних ароматизаторів для ресторанної продукції
    (2013) Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Науменко, Ксенія Андріївна; Фролова, Наталія Епінетівна
    Розроблені натуральні ароматизатори, які є оригінальними варіаціями природних ароматів, рекомендуються для впровадження у закладах ресторанного господарства з метою розширення асортименту ароматизованої ресторанної продукції високої якості. Developed natural flavors that are original variations of natural fragrances are recommended for implementation in institutions restaurant industry to expand the range of products flavored restaurant quality.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження козиного молока різних порід кіз для виробництва кисломолочного сиру
    (2016) Петрусенко, Юлія Сергіївна; Фролова, Наталія Епінетівна
    В останні роки відзначається тенденція до підвищення попиту на козине молоко. Воно має чудові поживні властивості, легко засвоюється організмом, а повноцінний білковий склад забезпечує максимальне використання незамінних амінокислот на анаболітичні потреби організму. In recent years there has been a trend of increasing demand for goat's milk. It has excellent nutritional properties, is easily digested, complete protein composition ensures maximum utilization of essential amino acids on the anabolic needs of the body.
  • Ескіз
    Документ
    Отримання і дослідження овочевих порошків з метою ароматизації натуральними джерелами аромату
    (2016) Мольченко, Яна Анатоліївна; Фролова, Наталія Епінетівна
    Прогнозування перспектив розвитку кондитерської галузі свідчить про збільшення ароматизованої продукції. У виробництві печива використовують переважно ароматизатори хімічно синтезовані, натуральні джерела аромату, окрім природного походження, мають оздоровчу користь за багатьма біологічними показниками. Forecasting the prospects of the confectionery industry shows an increase in flavored products. In the production of cookies used primarily chemically synthesized flavors, natural flavor sources other than natural origin, have recreational benefits in many biological parameters.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення алгоритму моделювання режимів фракційної розгонки натуральних джерел аромату
    (2016) Фролова, Наталія Епінетівна; Українець, Анатолій Іванович
    Актуальність представлених досліджень, окрім наукового пошуку, ґрунтується на реальних економічних вигодах від конкурентоспроможності вітчизняних розробок у стрімко зростаючій в усьому світі індустрії харчових ароматизаторів. Relevance of the research presented, in addition to scientific research, based on real economic benefits to the competitiveness of domestic developments in the rapidly growing worldwide industry food flavorings.
  • Ескіз
    Документ
    Автоматизація розрахунків хроматографічних величин утримування при ідентифікації ароматичних речовин
    (2015) Силка, Ірина Миколаївна; Фролова, Наталія Епінетівна
    З огляду на складні та тривалі розрахунки в середовищі інструментальної системи Visual Basic було розроблено комп'ютерну програму, яка заснована на математичному моделюванні методу газової хроматографії та призначена для ідентифікації компонентів у ході хроматографічного аналізу складу сумішей ароматичних речовин. Given the complex and lengthy calculations among the development system Visual Basic has developed a computer program that is based on mathematical modeling method of gas chromatography and is designed to identify the components during the chromatographic analysis of mixtures of aromatics.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження ефірної олії кмину на виявлення факту фальсифікації
    (2015) Фролова, Наталія Епінетівна; Українець, Анатолій Іванович
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз зміни якості продукції під час зберігання
    (2015) Силка, Ірина Миколаївна; Фролова, Наталія Епінетівна
  • Ескіз
    Документ
    Чинники погіршення якості ароматизованих харчових продуктів та шляхи їх подолання
    (2015) Фролова, Наталія Епінетівна; Українець, Анатолій Іванович
  • Ескіз
    Документ
    Технологія комплексного перероблення ефірних олій
    (2013) Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Фролова, Наталія Епінетівна
    Отримані продукти комплексної переробки ефірних олій - фракції і окремі ароматичні компоненти використано при розробленні рецептур композиційних ароматизаторів наперед спланованого аромату, які є натуральними продуктами з корисним впливом на функції і системи організму людини. The resulting product of complex processing of essential oils - aromatic fractions and the individual components used in developing the formulas of composite pre-planned flavor flavors, which are natural products with beneficial effects on the function and systems of the human body.