Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Вибір критеріїв ідентифікації плодово-овочевих соусів(2019) Михалевич, Артур Петрович; Кушіль, Анна Ігорівна; Харченко, Лілія ЛеонідівнаВиробництво плодово-овочевих соусів дозволяє як розширити асортимент продуктів харчування, так і значно скоротити втрати сільськогосподарської сировини. Більшість соусів, що представлена на українському ринку, містять консерванти, штучні стабілізатори та емульгатори, які є шкідливими для організму людини й не рекомендовані для щоденного споживання.Документ Контроль якості при виробництві десертного соусу у закладах громадянського харчування(2019) Панченко, Олександра Павлівна; Михалевич, Артур Петрович; Харченко, Лілія ЛеонідівнаЩоденно в закладах громадського харчування пропонується широкий асортимент десертних соусів, які є джерелом корисних речовин, білків, ненасичених жирних кислот та складних вуглеводів. Завдання галузі, пов’язані із виробництвом та реалізацією цих продуктів, є покращення споживчих властивостей за рахунок зниження вмісту харчових добавок, розширення асортиментного ряду та забезпечення в процесі виробництва безпечності продукції, що має короткий термін зберігання.Документ Ефективність фотоелектроперетворювачів при вертикальному розташуванні сонячних батарей(2014) Трепаліна, Аліна; Харченко, Лілія Леонідівна; Коломієць, Дмитро Петрович; Кривець, Тетяна ОлексіївнаВідомо, що при температурі 40-45 °С потужність сонячної батареї знижується на 15-17 %. Разом з тим, було встановлено, що влітку температура внутрішньої поверхні фотоелектроперетворювачів (ФЕП) сонячного випромінювання може зростати до 60 °С.Документ Визначення густини та зміни електричних властивостей момордики(2014) Харченко, Лілія Леонідівна; Романовська, Тетяна Іванівна; Коломієць, Дмитро Петрович; Подобій, Олена ВалеріївнаПродукти з момордики надзвичайно цінний продукт харчування, але за рахунок великого питомого електричного опору процес омічного (прямого) їх нагрівання змінним струмом промислових параметрів відносно тривалий. Products with balsam apple extremely valuable food product, but due to the large resistivity ohmic process (direct) to alternating current heating industrial settings relatively long.