Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Вибір критеріїв ідентифікації плодово-овочевих соусів
    (2019) Михалевич, Артур Петрович; Кушіль, Анна Ігорівна; Харченко, Лілія Леонідівна
    Виробництво плодово-овочевих соусів дозволяє як розширити асортимент продуктів харчування, так і значно скоротити втрати сільськогосподарської сировини. Більшість соусів, що представлена на українському ринку, містять консерванти, штучні стабілізатори та емульгатори, які є шкідливими для організму людини й не рекомендовані для щоденного споживання.
  • Ескіз
    Документ
    Контроль якості при виробництві десертного соусу у закладах громадянського харчування
    (2019) Панченко, Олександра Павлівна; Михалевич, Артур Петрович; Харченко, Лілія Леонідівна
    Щоденно в закладах громадського харчування пропонується широкий асортимент десертних соусів, які є джерелом корисних речовин, білків, ненасичених жирних кислот та складних вуглеводів. Завдання галузі, пов’язані із виробництвом та реалізацією цих продуктів, є покращення споживчих властивостей за рахунок зниження вмісту харчових добавок, розширення асортиментного ряду та забезпечення в процесі виробництва безпечності продукції, що має короткий термін зберігання.