Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Модернізація процесу сульфітації продуктів цукрового виробництва(2012) Хитрий, Ярослав Сергійович; Пономаренко, Віталій ВасильовичВ цукровій промисловості є декілька технологічних процесів, які можуть бути проведені в інтенсивних ежекційних апаратах. Такі апарати вигідно відрізняються від відомих простотою конструкції, можуть працювати в широкому діапазоні зміни параметрів газу, дозволяють легко регулювати робочий процес, мають низьку металоємкість, високу інтенсивність масообмінних процесів. Крім того, при таких перевагах вони також можуть бути виготовлені в майстернях цукрових заводів за власні кошти. In the sugar industry there are several processes that can be spent in intensive ejection apparatus. Such devices are significantly different from known designs, can work in a wide range of gas parameters make it easy to adjust the workflow with low metaloyemkist, high intensity mass transfer processes. In addition, when such benefits, they may also be made in the workshops of sugar factories at their own expense.Документ Удосконалення обладнання для сульфітації продуктів цукрового виробництва(2012) Хитрий, Ярослав Сергійович; Пономаренко, Віталій Васильович; Люлька, Дмитро МиколайовичДля ефективної роботи цукрового заводу важливого значення набуває досконалість роботи кожної одиниці обладнання, зокрема станції сульфітації, що забезпечує нормальну роботу дифузійного апарату. Сталість показників рН сульфітованої води та низька витрата сірки на процес визначають досконалість роботи цього обладнання. На цукрових заводах до теперішнього часу використовуються струминні сульфітатори, запропоновані ще в 80-х роках для сульфітації води, соку та сиропу. В свій час це було прогресивне обладнання, що мало значні переваги перед сульфітатором зрошуючого типу.Документ Удосконалення обладнання для сульфітації продуктів цукрового виробництва(2013) Хитрий, Ярослав Сергійович; Пономаренко, Віталій Васильович; Люлька, Дмитро Миколайович; Василів, Володимир ПавловичЯк відомо, для ефективної роботи будь-якого підприємства, як харчового напрямку так і будь-якого іншого, важливого значення набуває досконалість роботи кожної одиниці обладнання. Нами було проведено аналіз роботи станції сульфітації та виявлено ряд недоліків, які є першопричиною збільшених витрат технічної сірки при виробництві цукру.Документ Дослідження ежектора з подовженою камерою змішування(2016) Хитрий, Ярослав Сергійович; Пономаренко, Віталій Васильович; Губаненко, Юрій ЮрійовичЗдійснення технологічних процесів фізико-хімічної обробки харчової сировини пов'язано з массообмінними процесами, переміщенням і перемішуванням твердої, газоподібної або рідкої фаз. Найбільшого поширення набули механічний і гідродинамічні способи інтенсифікації процесів, що основані на локальному введенні енергії. Такі процеси досить просто можна здійснити використовуючи ежекційні апарати.