Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Вдосконалення технології ковбасних виробів та кулінарних напівфабрикатів на основі фаршевих систем з інкапсульованим йодом(2022) Чебаненко (Омельченко), Христина Володимирівна; Пасічний, Василь МиколайовичОписано проведене удосконалення технології фаршевих систем з використанням комплексу β-циклодекстрину з йодом та визначено характеристики продуктів.Документ Використання комплексу β-циклодекстрину з йодом в складі м’ясних кулінарних виробах(2022) Чебаненко (Омельченко), Христина Володимирівна; Мороз, Дар'я Олексіївна; Пасічний, Василь МиколайовичОписано вплив на функціонально-технологічні покзники м’ясних систем внесенням комплексу β-циклодекстрину з йодом.Документ Хімічний склад фрикадельок та фаршевих систем з вмістом β-циклодекстрину з йодом(2022) Пасічний, Василь Миколайович; Чебаненко (Омельченко), Христина ВолодимирівнаПредставлено результати досліджень м’ясних систем з вмістом β-циклодекстрину з йодом.Документ Дослідження хімічного складу фрикадельок та фаршевих систем з вмістом β-циклодекстрину з йодом(2021) Пасічний, Василь Миколайович; Чебаненко (Омельченко), Христина ВолодимирівнаПроведено дослідження хімічного складу фрикадельок у склад якоих входили β-циклодекстрин з йодом. Метою даного дослідження є отримання м’ясного виробу підвищеної харчової та біологічної цінності та високими споживчими властивостями.Документ Дослідження вмісту йоду у фаршевих системах фрикадельок збагачених інкапсульованим йодом(2021) Чебаненко (Омельченко), Христина Володимирівна; Пасічний, Василь МиколайовичДослідження йоду в заготовках м’ясного фаршу для фикадельок, за допомогою церій-арсенітного методу Sandell-Kolthoff в модифікації Dunn. Iodine research in minced meat preparations for meatballs using the Sandell-Kolthoff cerium-arsenite method in the Dunn modification.