Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
66 результатів
Результати пошуку
Документ Бізнес-аналітика в готельній індустрії(2024) Острешко, Нікіта Володимирович; Шидловська, Олена Броніславівна; Арпуль, Оксана ВолодимирівнаРозглянуті системи аналітики в засобах розміщення для удосконалення управління готельним бізнесом, покращення обслуговування споживачів та оптимізації внутрішніх процесівДокумент Крафтове виробництво сирів в Україні(2024) Захарчук, Яна Михайлівна; Дулька, Ольга Степанівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна ІванівнаРозглянуто сучасний стан крафтового виробництва сирів в північно-західній частині УкраїниДокумент Доцільність проєктування в Україні тематичних готелів(2024) Гункевич, Софія Тарасівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Дулька, Ольга Степанівна; Іщенко, Тетяна ІванівнаНаведено актуальність та доцільність проєктування у м. Кам’янець-Подільський тематичного готелю історичних часів. Надано пропозиції щодо облаштування готелю та організації дозвілляДокумент Використання комбучі та насіння чіа у технологіях ресторанного господарства(2023) Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна ІванівнаПроведено дослідження можливості використання ферментованого напою –комбучі та насіння чіа, як основи для смузі в закладах ресторанного господарства. Research was conducted on the possibility of using a fermented drink - kombucha and chia seeds as a basis for smoothies in restaurants.Документ Тенденції провадження крафтових напоїв у закладах ресторанного господарства(2023) Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Шидловська, Олена БроніславівнаПроведено дослідження стану ринку крафтового пиво, фруктових водів безалкогольних напої, зокрема комбучі, які набувають все більшої популярності у закладах ресторанного господарства.Документ Використання комбучі у коктейлях для закладів ресторанного господарства(2023) Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Шидловська, Олена БроніславівнаПроведені дослідження щодо можливості Studies have been conducted on the possibility of using kombucha for cooking Sauer-type cocktails in restaurants використання комбучі для приготування коктейлів типу Сауер в закладах ресторанного господарства.Документ Залізничний туризм – перспективний напрям післявоєнного розвитку туристичної галузі(2023) Гончар, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна ІванівнаРозглянуто можливість на доцільність розвитку вітчизняного залізничного туризму. The feasibility of developing domestic railway tourism is considered.Документ Дитячий спортивний спеціалізований табір – сучасний напрям розвитку індустрії дитячого туризму(2023) Шестопалова, Крістіна Денисівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна ІванівнаНаведено актуальність та доцільність розширення мережі дитячих спортивних таборів за рахунок спортивного дитячого табору з сучасними програмами підготовки гімнасток, в якому передбачені умови для підвищення їх спортивної майстерності, навчання впродовж навчального року та дозвілля. The relevance and expediency of expanding the network of children's sports camps at the expense of a children's sports camp with modern training programs for gymnasts, which provides conditions for improving their sports skills, training during the school year and leisure.Документ Новітня ресторанна справа як інструмент розширення послуг гостинності(2022) Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна ІванівнаОбґрунтовано доцільність впровадження молекулярних технологій в ресторані готелю для розширення асортименту унікальних страв, смакові та естетичні властивості яких здатні задовольнити вимоги всіх любителів їжі, в тому числі і гурманів. The feasibility of implementing molecular technologies in the hotel restaurant to expand the assortment of unique dishes, the taste and aesthetic properties of which are able to satisfy the requirements of all food lovers, including gourmets, is substantiated.Документ Альтернативні кавові напої для СПА-готелів(2023) Новік, Анна; Дулька, Ольга Степанівна; Шидловська, Олена БроніславівнаПроведені дослідження щодо можливості використання кави та альтернативних кавових напої у закладах ресторанного господарства. Studies have been conducted on the possibility of using coffee and alternative coffee drinks in restaurants.