Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 67
  • Ескіз
    Документ
    Бізнес-аналітика в готельній індустрії
    (2024) Острешко, Нікіта Володимирович; Шидловська, Олена Броніславівна; Арпуль, Оксана Володимирівна
    Розглянуті системи аналітики в засобах розміщення для удосконалення управління готельним бізнесом, покращення обслуговування споживачів та оптимізації внутрішніх процесів
  • Ескіз
    Документ
    Крафтове виробництво сирів в Україні
    (2024) Захарчук, Яна Михайлівна; Дулька, Ольга Степанівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна
    Розглянуто сучасний стан крафтового виробництва сирів в північно-західній частині України
  • Ескіз
    Документ
    Доцільність проєктування в Україні тематичних готелів
    (2024) Гункевич, Софія Тарасівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Дулька, Ольга Степанівна; Іщенко, Тетяна Іванівна
    Наведено актуальність та доцільність проєктування у м. Кам’янець-Подільський тематичного готелю історичних часів. Надано пропозиції щодо облаштування готелю та організації дозвілля
  • Ескіз
    Документ
    Використання комбучі та насіння чіа у технологіях ресторанного господарства
    (2023) Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна
    Проведено дослідження можливості використання ферментованого напою –комбучі та насіння чіа, як основи для смузі в закладах ресторанного господарства. Research was conducted on the possibility of using a fermented drink - kombucha and chia seeds as a basis for smoothies in restaurants.
  • Ескіз
    Документ
    Тенденції провадження крафтових напоїв у закладах ресторанного господарства
    (2023) Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Шидловська, Олена Броніславівна
    Проведено дослідження стану ринку крафтового пиво, фруктових водів безалкогольних напої, зокрема комбучі, які набувають все більшої популярності у закладах ресторанного господарства.
  • Ескіз
    Документ
    Використання комбучі у коктейлях для закладів ресторанного господарства
    (2023) Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Шидловська, Олена Броніславівна
    Проведені дослідження щодо можливості Studies have been conducted on the possibility of using kombucha for cooking Sauer-type cocktails in restaurants використання комбучі для приготування коктейлів типу Сауер в закладах ресторанного господарства.
  • Ескіз
    Документ
    Залізничний туризм – перспективний напрям післявоєнного розвитку туристичної галузі
    (2023) Гончар, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна
    Розглянуто можливість на доцільність розвитку вітчизняного залізничного туризму. The feasibility of developing domestic railway tourism is considered.
  • Ескіз
    Документ
    Дитячий спортивний спеціалізований табір – сучасний напрям розвитку індустрії дитячого туризму
    (2023) Шестопалова, Крістіна Денисівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна
    Наведено актуальність та доцільність розширення мережі дитячих спортивних таборів за рахунок спортивного дитячого табору з сучасними програмами підготовки гімнасток, в якому передбачені умови для підвищення їх спортивної майстерності, навчання впродовж навчального року та дозвілля. The relevance and expediency of expanding the network of children's sports camps at the expense of a children's sports camp with modern training programs for gymnasts, which provides conditions for improving their sports skills, training during the school year and leisure.
  • Ескіз
    Документ
    Новітня ресторанна справа як інструмент розширення послуг гостинності
    (2022) Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна
    Обґрунтовано доцільність впровадження молекулярних технологій в ресторані готелю для розширення асортименту унікальних страв, смакові та естетичні властивості яких здатні задовольнити вимоги всіх любителів їжі, в тому числі і гурманів. The feasibility of implementing molecular technologies in the hotel restaurant to expand the assortment of unique dishes, the taste and aesthetic properties of which are able to satisfy the requirements of all food lovers, including gourmets, is substantiated.
  • Ескіз
    Документ
    Альтернативні кавові напої для СПА-готелів
    (2023) Новік, Анна; Дулька, Ольга Степанівна; Шидловська, Олена Броніславівна
    Проведені дослідження щодо можливості використання кави та альтернативних кавових напої у закладах ресторанного господарства. Studies have been conducted on the possibility of using coffee and alternative coffee drinks in restaurants.