Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення обладнання кристалізації цукру
    (2014) Штангеєв, Валерій Остапович
    Ефективність процесу кристалізації цукру значною мірою пов'язана з явищем адгезії, яке перешкоджає тривалому використанню обладнання та вирішенню проблеми безперервного уварювання цукрових утфелів. The efficiency of sugar crystallization process is largely associated with the phenomenon adhesion, which prevents prolonged use of equipment and solution the problem of continuous boiling sugar massecuite.
  • Ескіз
    Документ
    Новий нетоксичний реагент для освітлення поляриметричних розчинів цукрового виробництва
    (2011) Гусятинська, Наталія Альфредівна; Касян, Ірина Миколаївна; Штангеєв, Валерій Остапович; Молодницька, Олена Миколаївна
    В статі розглянуто застосування нового нетоксичного реагенту для освітлення розчинів сахарози при поляриметричному визначенні масової частки сахарози, який є безпечним і не спричиняє негативного впливу на навколишнє середовище. В статье рассмотрено применение нового нетоксического реагента для осветления растворов сахарозы при поляриметрическом определении массовой части сахарозы, который является безопасным и не вызывает негативного влияния на окружающую среду. In the article is considered to use of new untoxic reagent for clarification of solutions of saccharose, at determination of mass part of saccharose, which is safe and does not causes negative influence on an environment.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження якості меляси з метою додаткового вилучення цукрози
    (2009) Молодницька, Олена Миколаївна; Клименко, Лариса Степанівна; Штангеєв, Валерій Остапович
    Обгрунтована необхідність додаткового вилучення цукрози з меляси методом хроматографічного розділення її складових. Досліджено склад меляс різних цукрових заводів. Встановлений підвищений вміст в мелясах солей кальцію, що перешкоджає хроматографічному вилученню цукрози.