Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Запобіжні заходи від саботажу на харчових підприємствах
    (НУХТ, 2019) Шуліка, Аліна Олександрівна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Аналіз та прогнозування всіх можливих нападів та застосування попереджувальних заходів, детальний моніторинг всіх вразливих етапів виробництва та застосування відповідних заходів є шляхом зменшення ймовірності виникнення подій саботажу чи тероризму. Analysing and predicting all possible attacks and applying preventive measures, monitoring all vulnerable stages of production in detail and applying appropriate measures are ways to reduce the likelihood of sabotage or terrorism.
  • Ескіз
    Документ
    Запобіжні заходи від саботажу на харчових підприємствах
    (2019) Шуліка, Аліна Олександрівна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Питання конкуренції між виробниками харчових підприємств сьогодні постає досить гостро і нерідко переходить з доброчесної в не доброчесну, що вимагає застосування заходів захисту, які дозволять проаналізувати та оцінити ризик виникнення події саботажу в умовах виробництва харчової продукції. Today, the issue of competition between food producers is quite acute and often turns from fair to unfair, which requires the application of protection measures that will allow analysing and assessing the risk of sabotage in the context of food production.
  • Ескіз
    Документ
    Запобіжні заходи від саботажу на харчових підприємствах
    (2019) Шуліка, Аліна Олександрівна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Виробник повинен оцінити ризики за принципами НАССР, пов'язані з потенційними ризиками саботажу, вандалізму або тероризму і намітити пропорційні захисні заходи. Детальний аналіз всіх етапів виробництва та застосування відповідних заходів дозволяє знизити ймовірність виникнення події саботажу чи тероризму. The manufacturer must assess the risks in accordance with the HACCP principles associated with potential risks of sabotage, vandalism or terrorism and plan proportionate protective measures. A detailed analysis of all stages of production and the application of appropriate measures can reduce the likelihood of a sabotage or terrorist event.
  • Ескіз
    Документ
    Коригувальні дії при виявленні дефектної продукції при виробництві горошку зеленого консервованого
    (2018) Шуліка, Аліна Олександрівна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Проведений аналіз дефектів консервованого зеленого горошку та запропоновані варіанти коригувальних дій. Охарактеризовано можливі коригувальні дії, для зменшення втрат виробництва при забезпеченні якості продукції. An analysis of defects in canned green peas is carried out and options for corrective actions are proposed. Possible corrective actions to reduce production losses while ensuring product quality are described.
  • Ескіз
    Документ
    Оцінка якості та безпечності води питної як сировини для харчової промисловості
    (2017) Шуліка, Аліна Олександрівна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Вода, її якість та безпечність є вирішальними аспектами якості та безпечності виробництв харчової продукції, тому вкрай необхідно дотримуватись вимог нормативної документації та проводити вхідних контроль на питну воду перед використанням у виробництві. Water, its quality and safety are decisive aspects of the quality and safety of food production, so it is extremely necessary to comply with the requirements of regulatory documentation and to conduct an input control on drinking water before use in production.