root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
2 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Bozhko, Anastasiia
2
search.filters.author.Usatyuk, Svitlana
ORCID
2
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0001-7554-0827
2
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0002-5267-2023
Ключові слова
2
search.filters.subject.кафедра експертизи харчових продуктів
1
search.filters.subject.confectionery products
1
search.filters.subject.global traceability standard (GS1)
1
search.filters.subject.global trade item number (GTIN)
1
search.filters.subject.identification
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2022 - 2023
2
Містить файли
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Bozhko, Anastasiia
×
Містить файли: Так
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 2 з 2
Документ
Applying of the Global standard of traceability system GS1 by the operators of the market’s of production of food products
(
2022
)
Bozhko, Anastasiia
;
Usatyuk, Svitlana
Показати більше
The thesis analyses GS1 Global Traceability Standard as one of the best options for developing a comprehensive traceability system in food production.
Показати більше
Документ
Criteria for identification of confectionery products
(
2023
)
Bozhko, Anastasiia
;
Usatyuk, Svitlana
Показати більше
Theses deals with the criteria for identification of confectionery products. У тезах розглянуто питання критеріїв ідентифікації кондитерських виробів.
Показати більше