Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Rationale for the development of the design and manufacturing technology of flexible consumer packaging for coffee beans
    (2024) Dolomakin, Yuriy; Babanova, Olena
    Кава є одним із найпопулярніших напоїв у світі, споживання якого постійно зростає. Щороку з'являються нові сорти кави, способи заварювання та смаки. Разом з цим зростає попит на якісну упаковку, яка не лише збереже свіжість та аромат кави, а й приверне увагу споживачів та підкреслить риси бренду. Одним із найперспективніших матеріалів для упаковки кави є полімерні плівки, які мають високу бар’єрну здатність, захищаючи каву від зовнішніх факторів. Вони також можуть бути виготовлені з перероблених матеріалів або бути біологічно розкладаними, що відповідає вимогам екологічної безпеки.
  • Ескіз
    Документ
    Improving the reliability of cutter knives by improving the manufacturing process
    (2021) Babanov, Igor; Dolomakin, Yuriy; Babanova, Olena
  • Ескіз
    Документ
    The influence on capillary diameter solubility of carbon dioxide in water
    (2016) Prohorov, Alexander; Svitlyk, Andriy; Dolomakin, Yuriy
    The functional dependence on the influencing factors of carbon dioxide solubility in water.
  • Ескіз
    Документ
    The device for the interfusing of liquid semi-finished products
    (2016) Dolomakin, Yuriy
    Наведено конструкцію змішувача періодичної дії для рідких напівфабрикатів хлібопекарної промисловості. Shows the batch mixer design for liquid semi-finished bakery industry.
  • Ескіз
    Документ
    Problems and research results of cooling processes of bakery products by vacuum evaporative way
    (2013) Kovalyov, Alexander; Dolomakin, Yuriy
    Vacuum evaporative cooling is carried out by selection of heat from the product by evaporation of moisture from it and simple to regulate the speed of the process. When vacuum evaporative cooling ice crystals damage the structure of porous products are impossible because of the positive temperature for the entire period of cooling. Вакуумно-випарне охолоджування здійснюється в результаті відбору теплоти від продукту при випаровуванні вологи з нього і є простим в регулюванні швидкості процесом. При вакуумно-випарному охолоджуванні пошкодження кристалами льоду структури пористих виробів неможливі із-за позитивних температур на весь період охолоджування.