root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
2 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Dulka, Olha
1
search.filters.author.Fedosov, Oleksii
1
search.filters.author.Prokopyshyn, Serhii
1
search.filters.author.Prybylskyi, Vitalii
ORCID
2
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0002-9878-5998
1
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0003-4126-6721
Ключові слова
search.filters.subject.kombucha
2
search.filters.subject.non-alcoholic fermented drinks
2
search.filters.subject.water
2
search.filters.subject.вода
2
search.filters.subject.кафедра готельно-ресторанної справи
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2023
2
Містить файли
2
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Dulka, Olha
×
Ключове слово: search.filters.subject.kombucha
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 2 з 2
Документ
Influence of water hardness on the process of fermentation by Medusomyces gisevii consortium
(
2023
)
Dulka, Olha
;
Prybylskyi, Vitalii
;
Fedosov, Oleksii
;
Prokopyshyn, Serhii
Показати більше
Проведено дослідження впливу показників води на процес ферментації безалкогольного напою консорціумом Medusomyces gisevii
Показати більше
Документ
Іnfluence of water indicators on quality kombucha
(
2023
)
Dulka, Olha
Показати більше
Проаналізована вплив показників технологічної води на показники якості ферментованого безалкогольного напою – комбучі.
Показати більше