Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Definition of functional zones in restaurants according to HACCP
    (2022) Ohiichuk, Sofiia; Kuzmin, Oleg
    У дослідженні визначено процедуру функціонального зонування в ресторанах згідно з принципами HACCP для мінімізації ризиків контамінації та забезпечення безпечності харчових продуктів
  • Ескіз
    Документ
    Implementation of a system for monitoring the safety and quality of hot alcoholic mixed drinks
    (2023) Omelchenko, Mariia; Kuzmin, Oleg
    У дослідженні розроблено план НАССР для закладів, що готують гарячі алкогольні змішані напої, з метою забезпечення їх безпечності та якості. Визначено критичні контрольні точки (ККТ) на ключових етапах виробництва та зберігання, спрямованих на запобігання біологічним загрозам, таким як розвиток мікроорганізмів і накопичення токсинів. Підкреслено важливість впровадження систематичного моніторингу, коригувальних дій і процедур перевірки для мінімізації ризиків безпечності харчових продуктів, захисту споживачів та підвищення надійності операцій у сфері харчування
  • Ескіз
    Документ
    Prerequisite programs as a means of increasing the safety of production processes
    (2023) Darmohrai, Alina; Kuzmin, Oleg; Mykhailova, Olga
    У статті розглянуто роль програм-передумов як ключових елементів для забезпечення гігієнічних умов і зменшення потенційних загроз безпеці у виробничих процесах ресторанів, що сприяє ефективному впровадженню НАССР