Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Inclusive engineering in the restaurant industry
    (2024) Kuzmin, Oleg; Chemakina, Oktyabrina; Kuzmin, Anton; Kuzmin, Dmytro
    Інклюзивний інжиніринг у закладах ресторанного господарства спрямований на створення безбар’єрного середовища, забезпечення доступності та оптимізацію енергоефективності для комфорту всіх відвідувачів, включаючи осіб із особливими потребами
  • Ескіз
    Документ
    Definition of functional zones in restaurants according to HACCP
    (2022) Ohiichuk, Sofiia; Kuzmin, Oleg
    У дослідженні визначено процедуру функціонального зонування в ресторанах згідно з принципами HACCP для мінімізації ризиків контамінації та забезпечення безпечності харчових продуктів
  • Ескіз
    Документ
    Prerequisite programs as a means of increasing the safety of production processes
    (2023) Darmohrai, Alina; Kuzmin, Oleg; Mykhailova, Olga
    У статті розглянуто роль програм-передумов як ключових елементів для забезпечення гігієнічних умов і зменшення потенційних загроз безпеці у виробничих процесах ресторанів, що сприяє ефективному впровадженню НАССР