Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Technology of cream soups using innovative culinary semi-finished goods
    (2016) Vasilenko, Victoria; Pushka, Olga; Havrysh, Andrey; Ishchenko, Tatiana; Niemirich, Oleksandra
    The article presents the urgency of the use of innovative culinary semi-finished products in the technology of mashed soup.
  • Ескіз
    Документ
    Innovative technology of semi-finished products for soups-puree
    (2016) Pushka, Olga; Patychuk, Vadim; Havrysh, Andrey; Niemirich, Oleksandra; Tkachuk, Yuriy
    У статті обгрунтовано інноваційний спосіб приготування кулінарних напівфабрикатів для пюреподібних перших страв. Вказано необхідні компоненти виробу. The article substantiates an innovative way of preparing culinary semi-finished products for puree-shaped first courses. The necessary components of the product are indicated.
  • Ескіз
    Документ
    Structural and mechanical properties of fondan's model systems
    (2017) Bloshchinska (Dudkina), Olena; Ternavska, Irina; Ishchenko, Tatiana; Niemirich, Oleksandra; Havrysh, Andrey
    Дослідним шляхом встановлена поліпшуюча дія ефіру лимонної кислоти на структурно-механічні властивості модельних систем фонданів. Опытным путем установлено улучшающее действие эфира лимонной кислоты на структурно-механические свойства модельных систем фонданов. The improving effect of the citric acid ester on the structural and mechanical properties of the fondan’s model systems.
  • Ескіз
    Документ
    Theoretical and practical aspects of the using surfactants in the technology of hot sweet dishes
    (2016) Bloshchinska (Dudkina), Olena; Havrysh, Andrey; Ishchenko, Tatiana; Niemirich, Oleksandra; Tkachuk, Yuriy
    Theoretical and practical study of the effect of surfactant on the quality of fondants special purpose. Проведено теоретичні та практичні дослідження впливу поверхнево активної речовини на якість фонданів спеціального призначення.
  • Ескіз
    Документ
    Using phyto- and carotene containing raw material sinemulsion –type sauces technology
    (2013) Liavynets, Heorhii; Havrysh, Andrey; Niemirich, Oleksandra; Arsenieva, Larisa; Kokhan, Olena M.
    The abstract states the necessity of using phyto- and carotene containing raw materials in emulsion –type sauces for improving their quality and biological value.