Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Modern innovative solutions in restaurant establishments
    (2023) Niemirich, Oleksandra; Koretska, Iryna; Stukalska (Ivanova), Nataliia; Vlasyuk, Roman
    The restaurant industry is one of the most dynamic industries, where innovation plays an important role in ensuring competitiveness and meeting the needs of the modern consumer. Modern innovative solutions in this area are proposed, which include various aspects, from technological to conceptual changes in the restaurant business
  • Ескіз
    Документ
    Technology of cream soups using innovative culinary semi-finished goods
    (2016) Vasilenko, Victoria; Pushka, Olga; Havrysh, Andrey; Ishchenko, Tatiana; Niemirich, Oleksandra
    The article presents the urgency of the use of innovative culinary semi-finished products in the technology of mashed soup.
  • Ескіз
    Документ
    Innovative technology of semi-finished products for soups-puree
    (2016) Pushka, Olga; Patychuk, Vadim; Havrysh, Andrey; Niemirich, Oleksandra; Tkachuk, Yuriy
    У статті обгрунтовано інноваційний спосіб приготування кулінарних напівфабрикатів для пюреподібних перших страв. Вказано необхідні компоненти виробу. The article substantiates an innovative way of preparing culinary semi-finished products for puree-shaped first courses. The necessary components of the product are indicated.