Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Management of sugar beet storage
    (2021) Butenko, Liana; Petrusha, Oksana
    Питання зберігання цукрових буряків є важливою складовою для отримання якісного, максимального виходу кристалічного цукру. Оскільки цукровий буряк є рослинною із живими клітинами які в процесі зберігання реалізують життєдіяльність. У процесі дихання клітини можуть споживати цукрозу знижуючи ефективність виробництва. Клітини цукрового буряка можуть вмирати змінюючи структурні характеристики буряка. Ці всі фактори впливають на виробництво цукру.
  • Ескіз
    Документ
    Effects of temperature on the quality in baked foods rich in polyphenols
    (2021) Adamczyk, Greta; Chmiel, Michał; Petrusha, Oksana
    Summarizing can found that polyphenols influence the color, texture and flavor of baked foods. Most polyphenols are thermally sensitive. In the polyphenol-incorporated bakery foods need to be investigate the chemical reactions of polyphenols and their oxidized products (quinones) with other food components. очутливими. У хлібобулочних виробах, що містять поліфеноли, необхідно досліджувати хімічні реакції поліфенолів та їх окислених продуктів (хінонів) з іншими харчовими компонентами.
  • Ескіз
    Документ
    Modern method of determining the porosity of bakery products
    (2016-05) Daschynska, Olga; Petrusha, Oksana; Arsenieva, Larisa
    Проведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Studies using digital image for setting the porosity of the example food bakery products.
  • Ескіз
    Документ
    Identification the falsification of butter by fluorescent method
    (2016-05) Ganechko, Marina; Petrusha, Oksana
    In this paper, a method is given for determining the falsification of butter by vegetable fats, which involves the use of digital technology and in luminescent illumination of a sample identifying points with a certain value of the color coordinates.
  • Ескіз
    Документ
    Assessment of color tea by innovative method
    (2016-05) Petrusha, Oksana; Usatyuk, Nadia
    The work is devoted to determining the color of tea computer colorimetry on a complex metric yellowness index.
  • Ескіз
    Документ
    Technological optimization of progressive counter-flow preliming of diffusion juice
    (2013) Reva, Leonid; Petrusha, Oksana
    This research has experimentally proved the efficiency of using vertically implemented progressive counter flowing preliming in the technological scheme of diffusion juice purification in sugar beets production.У роботі експериментально підтверджено ефективність використання в технологічній схемі очищення дифузійного соку бурякоцукрового виробництва прогресивної протитечійної переддефекації із вертикальним варіантом апаратурного оформлення.