Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Prerequisite program for pest control in restaurants according to HACCP(2022) Ronshyna Kristina; Kuzmin, Oleg; Stukalska (Ivanova), NataliiaThe purpose of this work is to determine a set of measures to combat pests in restaurants when developing a prerequisite program under the HACCP.Документ HACCP color coding in restaurants(2022) Zaporozhan, Alla; Kuzmin, Oleg; Stukalska (Ivanova), NataliiaThe purpose of the work is to develop a plan of activities in a restaurant establishment for color coding according to HACCP principles. Метою роботи є розроблення плану заходів у закладі ресторанного господарства для кольорового кодування за принципами HACCP.Документ Programs prerequisite of HACCP system for the cleaning procedure in restaurant(2022) Moskalchuk, Olexandr; Kuzmin, Oleg; Stukalska (Ivanova), NataliiaThe purpose of the work is to implement the HACCP system when creating a prerequisite program for cleaning rooms and other surfaces in the restaurant business. Мета роботи – впровадження системи НАССР при створенні програми передумови прибирання приміщень та інших поверхонь у ресторанному бізнесі.