Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Ways of preventing oxidative damage to meat pates
    (2018) Zhadko, Maryna; Topchiy, Oksana
    The search for a technically simple, cheap and, at the same time, an effective way to prevent oxidation and increase the shelf life of meat products, including pates, remains relevant.
  • Ескіз
    Документ
    The use of vegetable fortifiers in the technology of health-improving products
    (2022) Verchenko, Mykhailo; Topchiy, Oksana
    Development of medical and biological requirements for the composition and quality of a specialized product for the prevention of cardiovascular disease was based on the concept of balanced and functional nutrition, physiological needs for nutrients and energy for people prone to cardiovascular disease.Розробка медико-біологічних вимог до складу та якості спеціалізованого продукту для профілактики серцево-судинних захворювань базувалася на концепції збалансованого та функціонального харчування, фізіологічної потреби в харчових речовинах та енергії людей, схильних до серцево-судинних захворювань.
  • Ескіз
    Документ
    Plant antioxidants in the production of chopped semi-finished products
    (2018) Makushev, Denis; Kotlyar, Eugene; Topchiy, Oksana
    Abstracts contain the results of research on the investigated the efficiency of essential oils of coriander, caraway, rosemary with antioxidant properties, in terms of hydrolytic and oxidative processes in lipids of meat chilled and frozen chopped semi-finished products. Тези містять результати досліджень ефективності використання ефірних масел коріандру, кмину, розмарину з антиоксидантними властивостями з точки зору гідролітичних та окислювальних процесів у ліпідах м'яса охолоджених та заморожених посічених напівфабрикатів.
  • Ескіз
    Документ
    Use of sprouted wheat grain products in minced processed meat technology
    (2017) Honcharenko, Taisa; Topchiy, Oksana; Smirnova, Elizabeth
  • Ескіз
    Документ
    Technology of fortification of blended oils
    (2015) Nikolova, Lena; Topchiy, Oksana; Kotlyar, Eugene
    Modem food production moved to a new stage of development, when food program should solve the problem not only by meeting the needs of the population in some foods, but also by ensuring their balance on the basic nutrients. Сучасного виробництва продуктів харчування переїхав у новий етап розвитку, коли продовольча програма повинна вирішити проблему не тільки шляхом задоволення потреб населення в деяких харчових продуктах, але й забезпечення їхньої рівноваги на основних поживних речовин.
  • Ескіз
    Документ
    Esential problems of development of meat sector in agriculture in Ukraine
    (2012) Kundeyeva, Galina; Shevchenko (Kishenko), Iryna; Topchiy, Oksana
    The essence of meat sector in agriculture of Ukraine as a complex integration system, its structure, current status and suggested the possibility of its effective development.