root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
2 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Usatyuk, Svitlana
2
search.filters.author.Tyshchenko (Usatiuk), Olena
1
search.filters.author.Klymash, Nataliia
1
search.filters.author.Rudyk, Viktor
Ключові слова
search.filters.subject.кафедра готельно-ресторанної справи
2
search.filters.subject.кафедра експертизи харчових продуктів
1
search.filters.subject.bamboo fibre
1
search.filters.subject.dietary fibre
1
search.filters.subject.dry red wine
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2016
2
Містить файли
2
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Usatyuk, Svitlana
×
Ключове слово: search.filters.subject.кафедра готельно-ресторанної справи
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 2 з 2
Документ
Development of HACCP system for production of natural dry red wine
(
2016
)
Usatyuk, Svitlana
;
Tyshchenko (Usatiuk), Olena
;
Klymash, Nataliia
Показати більше
The development of the HACCP system for the production of natural dry red wine is considered.
Показати більше
Документ
Effects of bamboo dietary fibre on meat semi-finished products
(
2016
)
Rudyk, Viktor
;
Tyshchenko (Usatiuk), Olena
;
Usatyuk, Svitlana
Показати більше
The effects of bamboo fiber as a prospective fortificant of plant origin on the quality of meat semi-finished products were investigated.
Показати більше