Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
10 результатів
Результати пошуку
Документ Основні засоби формування критичного мислення на заняттях з іноземної мови(2023) Пазяк, Андрій РомановичМатеріал присвячено розгляду основних методів формування критичного мислення у студентів під час занять з іноземної мови. Розглянуто визначення критичного мислення і різниці між типовим і критичним мисленням. Розглядаються етапи формування критичного мислення і типові вправи для цьогоДокумент Дослідження та аналіз спіральних конвеєрів для переміщення упаковки(2024) Слюсар, Лілія Олександрівна; Деренівська, Анастасія ВасилівнаОперації транспортування та переміщення упаковки відіграють важливу роль забезпечуючи надійний логістичний зв'язок та формування безперервного потоку упаковки на різних етапах процесу пакування. Вони суміщуються з операціями накопичення, орієнтування, групування, видачі для забезпечення необхідної продуктивності обладнання та такту лінії. Для транспортування масових потоків упаковки та заощадження виробничого простору на ринку конвеєрних систем пропонують використовувати спіральні конвеєри.Документ Аналіз структури власного капіталу акціонерного товариства(2024) Сіреньок, Максим Геннадійович; Редзюк, Тетяна ЮріївнаДокумент Методи дослідження товарного асортименту(2023) Гайдуков, Дмитро Сергійович; Скригун, Наталія ПетрівнаДокумент Удосконалення дієтичних ягідних соусів(2023) Голобородько, Ірина Юріївна; Корецька, Ірина Львівна; Польовик, Володимир Вікторович; Масліков, Максим МихайловичРозглянуто питання спільного використання рослинної сировини у технології напівфабрикатів для подальшого використання в кулінарії та у технологіях соусів. Шляхом проведених експериментальних досліджень визначено технологічні режими приготування та зберігання купажних напівфабрикатів та солодких соусівДокумент Особливості створення дієтичних продуктів(2023) Саміленко, Марія Миколаївна; Корецька, Ірина ЛьвівнаПри створенні дієтичних продуктів харчування необхідно мати на увазі, що доданий цукор може відрізнятися залежно від інгредієнтів, з яких він виготовлений: фруктоза, лактоза або глюкоза. Проведено аналіз загального вмісту моно- та ди цукрів в популярній рослинній сировиніДокумент Modern innovative solutions in restaurant establishments(2023) Niemirich, Oleksandra; Koretska, Iryna; Stukalska (Ivanova), Nataliia; Vlasyuk, RomanThe restaurant industry is one of the most dynamic industries, where innovation plays an important role in ensuring competitiveness and meeting the needs of the modern consumer. Modern innovative solutions in this area are proposed, which include various aspects, from technological to conceptual changes in the restaurant businessДокумент Аналіз ринку горіхів мигдалю(2022) Якимчук, Тетяна ВолодимирівнаРозглянуто динаміку споживання та виробництва мигдалю у світі та Україні. В результаті зроблені наступні висновки: у світі спостерігається тенденція до зростання попиту і пропозиції мигдалю. Враховуючи сприятливі умови для його вирощування в Україні, можна говорити, що закладення промислових садів мигдалю для вітчизняних аграріїв – це досить перспективний, неосвоєний на сьогоднішній день вид діяльності, який може дозволити підвищити ефективність агробізнесу та у майбутньому забезпечити внутрішню потребу у мигдалю. The dynamics of consumption and production of almonds in the world and in Ukraine are considered. As a result, the following conclusions were made: there is a trend of increasing demand and supply of almonds in the world. Taking into account the favorable conditions for its cultivation in Ukraine, it can be said that the establishment of industrial almond orchards for domestic farmers is a rather promising, currently undeveloped type of activity that can increase the efficiency of agribusiness and in the future ensure the internal demand for almonds.Документ Система оцінки та мотивації персоналу(2021) Михайленко, Ольга Валеріївна; Закревська, Юлія Дмитрівна; Ярчук, Катерина МиколаївнаУ сучасних умовах бізнесу кожна компанія стикається з проблемою підвищення ефективності. Сучасна система управління персоналом вимагає швидкого розвитку персоналу та кадрових систем, спрямованих на виявлення внутрішньо невикористаних можливостей для впровадження інноваційних змін та розвитку бізнесу, що значною мірою залежить від успішного управління персоналом та його стимулів для подальшого розвитку. За результатами аналізу організації системи стимулювання персоналу були виявлені її слабкі сторони. Зрозуміло, що основними цілями вдосконалення системи стимулювання персоналу є підвищення інтересу персоналу до високопродуктивної праці та розробка системи матеріального та нематеріального стимулювання персоналу. Інтеграція системи стимулювання персоналу в концепцію управління цілями буде полягати у розробці механізмів координації цілей суб‘єктів управління, їх послідовних цілей та їх відображення через ключові показники ефективності, доведення цілей до персоналу, моделювання система, засноване на мотивації праці щодо результатів роботи персоналу. Для моніторингу стану мотивації працівників необхідно використовувати мотиваційний потенціал, який характеризує готовність працівника до максимальної ефективності, конкурентоспроможності, застосування набутих знань, умінь, навичок та відображає ступінь задоволення потреб мобільності працівників. In today's business environment, every company is faced with the problem of increasing efficiency. The modern personnel management system requires the rapid development of personnel and personnel systems aimed at identifying internally unused opportunities for the implementation of innovative changes and business development, which largely depends on successful personnel management and its incentives for further development. Based on the results of the analysis of the organization's personnel incentive system, its weaknesses were identified. It is clear that the main goals of improving the personnel incentive system are to increase the interest of personnel in highly productive work and to develop a system of material and non-material personnel incentives. The integration of the personnel incentive system into the concept of goal management will consist in the development of mechanisms for coordinating the goals of management subjects, their consistent goals and their reflection through key performance indicators, communicating goals to the staff, modeling a system based on work motivation regarding the results of the work of the staff. To monitor the state of motivation of employees, it is necessary to use the motivational potential, which characterizes the employee's readiness for maximum efficiency, competitiveness, application of acquired knowledge, skills, and reflects the degree of satisfaction of employee mobility needs.Документ Вимірювально-розрахунковий метод визначення об’єму формового хліба(2021) Бережна, Катерина Ігорівна; Наумова, Аліна СергіївнаОб’єм хліба - важливий показник його якості. Традиційний метод визначення обєму має недоліки. Запропоновано вимірювально-розрахунковий метод визначення об’єму хліба. Встановлено недоліки вивченого методу. The volume of bread is an important indicator of its quality. The traditional method of determining the volume has disadvantages. A measurement and calculation method for determining the volume of bread is proposed. The shortcomings of the studied method are established.