Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Управління якістю в технології напоїв на основі цукрового сорго та вишневого концентрату(2021) Карпутіна, Маргарита Віталіївна; Харгелія (Карпутіна), Дар'я Дмитрівна; Вітряк, Оксана ПавлівнаВ роботі рекомендовано оптимальні співвідношення сусла із соку цукрового сорго і вишневого соку, які дозволяють отримати безалкогольні напої з високими органолептичними показниками та повноцінним хімічним складом.Документ Особливості організації виробництва ферментованого напою комбуча у закладах рестораного господарства(2024) Сахновський, Владислав Валерійович; Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій ЛеонідовичЗапропоновано особливості виробництва у готельно-ресторанних господарствах комбучі як перспективного ферментованого напою для населення різних вікових групДокумент Технологія ферментованих молочних напоїв для спортсменів(2020) Красуля, Олена ОлександрівнаАктуальним є розроблення технології ферментованих молочних напоїв для спортсменів. Поєднання молочної основи з її очевидним позитивним впливом на організм і збагачення напою необхідними складовими, що відповідають потребам організму спортсмена в умовах підвищеної фізичної активності, забезпечать сукупний двосторонній ефект. It is important to develop the technology of fermented milk drinks for athletes. The combination of milk base with its obvious positive effect on the body and enrichment of the drink with the necessary components that meet the needs of the athlete's body in conditions of increased physical activity, will provide a cumulative bilateral effect.