Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 27
  • Ескіз
    Документ
    Готельно-ресторанна справа у сучасній глобальній економіці
    (2024) Лявинець, Георгій Михайлович
    Аналізується роль готельно-ресторанного бізнесу України в економічному розвитку, його вплив на зайнятість, ВВП та туризм. Розглянуто внесок сектора у залучення інвестицій, інновації та модернізацію. Особливу увагу приділено викликам і кризам галузі та інноваційним відповідям на них. Запропоновано стратегії управління кризами для підвищення стійкості та конкурентоспроможності галузі.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив інновацій на антикризовий менеджмент у готельно-ресторанному бізнесі
    (2024) Лявинець, Георгій Михайлович
    Досліджено вплив інновацій на антикризовий менеджмент у готельно-ресторанному бізнесі. Розглянуто, як цифровізація, автоматизація та стійкий розвиток допомагають підприємствам ефективно реагувати на кризи та підвищувати конкурентоспроможність
  • Ескіз
    Документ
    Випереджувальна освіта в інформаційному суспільстві
    (2022) Гуткевич, Світлана Олександрівна
    Забезпечення якості освітніх послуг напряму пов'язане з зміною філософії навчання й викладання та переходом до використання найсучасніших навчальних технологій.
  • Ескіз
    Документ
    Роль інновацій у формуванні конкурентних переваг
    (2024) Крайнюченко (Форноляк), Ольга Феодосіївна; Попович, Валентин Мар’янович
    У сучасному бізнес-середовищі інновації відіграють ключову роль у формуванні конкурентних переваг. Швидкий розвиток технологій, зміни в споживчих уподобаннях та глобалізація змушують компанії постійно шукати нові способи залишатися конкурентоспроможними. Інновації стають тим інструментом, що дозволяє компаніям не тільки вижити в умовах жорсткої конкуренції, але й досягати лідерських позицій на ринку. У даній статті було розглянуто поняття інновацій, їхні види, роль у формуванні конкурентних переваг, методи впровадження та приклади успішних інноваційних компаній.
  • Ескіз
    Документ
    Analysis of the hospitality industry in the context of the HoReCa system
    (2024) Riznyk, Anastasiia; Tsyrulnikova, Vita
    Подальший розвиток системи HoReCa в сучасних умовах полягає у впровадженні сучасного підходу до планування та програмування сфери гостинності з обов’язковим залучення бізнес-експертів. Для підтримки стратегічного напрямку розвитку HoReCa формується нова модель українського ринку гостинності, орієнтована на інноваційний розвиток, міжнародні та конкурентні переваги ринку
  • Ескіз
    Документ
    Restauration dans les pays francophones
    (2024) Musiichuk, Svitlana; Bezruchenko, Stanislav
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні підходи до галузі туризму у Франції в умовах кризи
    (2024) Мусійчук, Світлана Миколаївна
  • Ескіз
    Документ
    Вектори розвитку сучасної харчової промисловості: традиції і новаторство
    (2024) Сімахіна, Галина Олександрівна; Михайлова, Раїса Василівна
    Персоналізоване харчування – це використання даних про генетичний склад організму, мікробіом, спосіб життя та стан здоров’я людини для створення індивідуальних дієтичних рекомендацій, спрямованих на оптимізацію здоров’я, когнітивних функцій, фізичної форми та запобігання хворобам
  • Ескіз
    Документ
    Професійний розвиток викладача ЗВО: реалії сьогодення і завдання на майбутнє
    (2024) Сімахіна, Галина Олександрівна
    Особлива відповідальність за підготовку молодих кадрів покладається в нинішній час на викладачів, задіяних у реалізації освітньо-професійних програм «Харчові технології та інженерія», адже харчування належить до найважливіших чинників навколишнього середовища, що безпосередньо протягом усього життя впливає на організм людини. І сьогодні неспростовним є встановлений доказовою медициною факт нерозривного зв’язку між якістю і структурою харчування та станом здоров’я і тривалістю життя населення. На даний час уже не медицина, а харчова промисловість бере на себе відповідальність за здоров’я нації. Більш того, сучасна наука припускає, що фізичні, інтелектуальні та духовні сили людини взаємопов’язані на дуже глибокому рівні, і об’єднує їх саме здорове харчування
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційна діяльність в закладах гостинності
    (2024) Дочинець, Інга Вікторівна
    Обґрунтовано сучасні тренди інноваційної діяльності у готельно-ресторанній індустрії, які зумовлюють уточнення існуючих теоретичних розробок. Використання інновації в практичній діяльності підприємств при модернізації та вдосконаленні процесу обслуговування