Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Вплив мікробіологічних факторів на якість цукру та цукровмісних продуктів
    (2024) Салата, Віктор Вікторович; Шульга (Замура), Світлана Анатоліївна
    Цукор належить до основних продуктів харчування людини і є сировиною для багатьох промислових підприємств. Мікробіологічні фактори суттєво впливають на його якість та безпечність, тому контроль цих факторів є дуже важливим завданням. Матеріалом дослідження є цукор та цукровмісні продукти.
  • Ескіз
    Документ
    Характеристика видів сировини для виробництва цукру та полісахаридів
    (2024) Шпіліна, Вероніка Олександрівна; Шульга (Замура), Світлана Анатоліївна
    Сировина для виробництва цукру та полісахаридів відіграє ключову роль у харчовій промисловості. Характетистика різних видів даної сировини дозволить нам глибше зрозуміти їхнє значення, використання та вплив на здоров’я людини. Для дослідження різних видів та властивостей сировини для виробництва кристалічного цукру та полісахаридів (пектину, крохмалю) використано систематичний підхід, який базується на огляді сучасної літератури.
  • Ескіз
    Документ
    Розварювання як спосіб підготовки пшона до виготовлення безглютенового печива
    (2023) Побрусило, Марина Володимирівна; Івчук, Надія Павлівна
    Метою дослідження було встановлення технологічних параметрів підготовки пшона до виробництва здобного безглютенового виробу. Встановлено, що найкращим способом підготовки пшона до виробництва є його розварювання в водному середовищі з сіллю та цукром
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження можливості заміни цукру в морозиві на гідролізовані концентрати сироватки
    (2023) Михалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Басс, Оксана Олександрівна
    Підхід до заміни сахарози у складі морозива повинен бути раціональним, необхідно враховувати економічну складову та прогнозувати можливий вплив на якість продукту під час зберігання, що обумовлює інтерес дослідження доцільності застосування концентратів демінералізованої сироватки у складі морозива нежирного.
  • Ескіз
    Документ
    Theoretical aspects of improving the technology of low-calorie ice cream
    (2020) Bass, Oksana; Bandura (Kuzmyk), Uliana
    Given the above, it is advisable and relevant to study the possibility and conditions of application of technological and functional prescription components - substitutes for sugar, fat and other non-synthetic substances in ice cream, as well as review and clear control over the conditions of promotion and implementation of this dessert.