Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Технологія отримання ароматизатору закріпленого на субстраті
    (2020) Маркушин, Іван Олексійович; Подобій, Олена Валеріївна
    В роботі розглянуто процес виробництва ароматизатору полуниці, закріпленого на крохмалі. Велику роль в формуванні аромату відіграють ключові з’єднання. Прикладами цих з’єднань, які визначають основний тон аромату харчового продукту, можуть служити: в лимонах - цитраль; полуниці – 4 (n - гідроксифеніл) – 2 – бутанон; в часнику - аллілсульфід; тмині – карвон; ванілі – ванілін.
  • Ескіз
    Документ
    Визначення показників якості натурального ароматизатора ''М'ята''
    (2018) Багінська, Оксана Вікторівна; Подобій, Олена Валеріївна
  • Ескіз
    Документ
    Применение пищевых ароматизаторов в производстве водок
    (2010) Кузьмин, Олег Владимирович; Козяр, Елена Николаевна
    Представлены результаты исследований пищевых добавок – ароматизаторов в производстве водок и водок особых. The results of the researches of food additives – flavoring agents in the production of vodkas and vodkas of special.
  • Ескіз
    Документ
    Использование натуральных ароматизаторов в современных технологиях спредов
    (2010) Красуля, Елена Александровна; Чепель, Наталья Васильевна; Грек, Елена Викторовна
    Проведенные научные исследования показали, что для получения спредов с выше указанными наполнителями растительного происхождения с качественными органолептическими и физико-химическими показателями рекомендуется вносить натуральные ароматизаторы в количестве 0,015…0,03 % от объема молочно-жировой основы. Scientific research has shown that for spreads with the above fillers vegetable origin with quality organoleptic and physico-chemical parameters is recommended to bring the natural flavors in the amount of 0.015 ... 0.03% of milk fat basis.
  • Ескіз
    Документ
    Investigation of separation method for aromatic substances out of essential oils
    (2013) Frolova, Natalia; Chepel, Natalia; Naumenko, Ksenia; Tyshchenko (Usatiuk), Olena
    The paper presents the research on the development of isolation method for aromatic components out of essential oils. У роботі наведено наукові дослідження щодо розроблення способу виділення ароматичних компонентів ефірних олій.
  • Ескіз
    Документ
    Использование натурального сырья при производстве безалкогольных напитков
    (2011) Кошевая, Валентина Николаевна; Сидор, Василий Михайлович
    Оптимальная дозировка пастеризованого яблучного сока для приготовления напитков «Летний чай» и «Бриз» составляет 5%.