Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Технологія отримання ароматизатору закріпленого на субстраті(2020) Маркушин, Іван Олексійович; Подобій, Олена ВалеріївнаВ роботі розглянуто процес виробництва ароматизатору полуниці, закріпленого на крохмалі. Велику роль в формуванні аромату відіграють ключові з’єднання. Прикладами цих з’єднань, які визначають основний тон аромату харчового продукту, можуть служити: в лимонах - цитраль; полуниці – 4 (n - гідроксифеніл) – 2 – бутанон; в часнику - аллілсульфід; тмині – карвон; ванілі – ванілін.Документ Визначення показників якості натурального ароматизатора ''М'ята''(2018) Багінська, Оксана Вікторівна; Подобій, Олена ВалеріївнаДокумент Применение пищевых ароматизаторов в производстве водок(2010) Кузьмин, Олег Владимирович; Козяр, Елена НиколаевнаПредставлены результаты исследований пищевых добавок – ароматизаторов в производстве водок и водок особых. The results of the researches of food additives – flavoring agents in the production of vodkas and vodkas of special.Документ Использование натуральных ароматизаторов в современных технологиях спредов(2010) Красуля, Елена Александровна; Чепель, Наталья Васильевна; Грек, Елена ВикторовнаПроведенные научные исследования показали, что для получения спредов с выше указанными наполнителями растительного происхождения с качественными органолептическими и физико-химическими показателями рекомендуется вносить натуральные ароматизаторы в количестве 0,015…0,03 % от объема молочно-жировой основы. Scientific research has shown that for spreads with the above fillers vegetable origin with quality organoleptic and physico-chemical parameters is recommended to bring the natural flavors in the amount of 0.015 ... 0.03% of milk fat basis.Документ Investigation of separation method for aromatic substances out of essential oils(2013) Frolova, Natalia; Chepel, Natalia; Naumenko, Ksenia; Tyshchenko (Usatiuk), OlenaThe paper presents the research on the development of isolation method for aromatic components out of essential oils. У роботі наведено наукові дослідження щодо розроблення способу виділення ароматичних компонентів ефірних олій.Документ Использование натурального сырья при производстве безалкогольных напитков(2011) Кошевая, Валентина Николаевна; Сидор, Василий МихайловичОптимальная дозировка пастеризованого яблучного сока для приготовления напитков «Летний чай» и «Бриз» составляет 5%.