Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
60 результатів
Результати пошуку
Документ Аналіз ринку виробництва котлет «по-київськи»(2021) Бірюк, Юлія Вікторівна; Пасічний, Василь Миколайович; Чернюшок, Ольга АнатоліївнаРозглянуто аналіз ринку виробництва котлет "по-київськи" в Україні та закордоном, представлено технологію їх виробництва. The analysis of the market for the production of "Kyiv-style" meatballs in Ukraine and abroad is considered, and the technology of their production is presented.Документ Identification the falsification of butter by fluorescent method(2016-05) Ganechko, Marina; Petrusha, OksanaIn this paper, a method is given for determining the falsification of butter by vegetable fats, which involves the use of digital technology and in luminescent illumination of a sample identifying points with a certain value of the color coordinates.Документ Отримання вершкового масла оздоровчого призначення(2017) Гаврилова, Ірина Володимирівна; Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаВ роботі запропоновано для отримання вершкового масла оздоровчого призначення в якості функціональних збагачувачів таку рослинну сировину, як насіння льону та базилік. The paper proposed for recreational purposes butter oil as dresser functionality such vegetable raw materials as flax seeds and basil.Документ Метод комп’ютерного люмінесцентно-колориметричного визначення фальсифікації вершкового масла(Херсонський національний технічний університет, вид-во ПП Вишемирський В. С., 2016) Петруша, Оксана Олександрівна; Ганечко, Марина ЄвгенівнаУ роботі приведений спосіб визначення фальсифікації вершкового масла рослинними жирами, який передбачає використання цифрової техніки і при люмінесцентному освітленні зразку ідентифікації пікселів із певним значенням колірних координат. In this paper, a method is given for determining the falsification of butter by vegetable fats, which involves the use of digital technology and in luminescent illumination of a sample identifying points with a certain value of the color coordinates.Документ Дослідження стану ринку вершкового масла(2016) Ступка, Катерина Євгеніївна; Аннєнкова, Надія БорисівнаВершкове масло - один із найбільш смачних, корисних і повністю засвоюваних організмом молочних продуктів, який користується широким попитом серед різних верств населення. Butter - one of the most delicious, healthy and full body digest dairy products, which is in great demand among different population groups.Документ Люмінесцентний метод визначення фальсифікації вершкового масла із застосуванням комп’ютерної колориметрії(2016) Ганечко, Марина Євгенівна; Петруша, Оксана ОлександрівнаНа сьогоднішній день дієтологи радять споживати здоровим людям, а саме без серцево-судинних захворювань, вершкове масло у кількості 10...ЗО г на добу. Оскільки цей продукт у своєму складі має значну кількість вітамінів А, В, D, Е, РР, корисні речовини, як вуглеводи, жири та жирні кислоти, білки, кальцій, залізо, марганець, магній, мідь і натрій, фосфор і цинк. Але в теперішній час значна кількість виробників вершкового масла для зменшення витрат на виробництво вдаються до фальсифікації, тобто заміни молочного жиру на рослинний, інколи неякісний, який при значній кількості споживання може призвести до низки захворювань. Today, nutritionists recommend consuming healthy people, namely without cardiovascular disease butter in the number 10 ... thirty grams per day. Since this product incorporates a significant amount of vitamins A, B, D, E, PP, nutrients like carbohydrates, fats and fatty acids, protein, calcium, iron, manganese, magnesium, copper, sodium, phosphorus and zinc. But at present a large number of producers of butter to reduce production costs resorted to fraud, ie replace milk fat in vegetable and sometimes poor quality that when a large number of consumption may lead to several diseases.Документ Якість вершкового масла(2012) Романовська, Тетяна Іванівна; Левчук, Наталія ІванівнаВиробництво вершкового масла в Україні скорочується, що обумовлено скороченням поголів’я молочного стада, зниженням цін на сухе молоко на світовому ринку . Помітний вплив на виробництво масла має кон’юнктура ринку інших молочних продуктів, зокрема твердого сиру. Oil production in Ukraine is reduced, due to the reduction in the number of dairy herds, lower prices for milk powder on the world market. Significant impact on the production of oil market conditions has other dairy products, including cheese.Документ Дослідження протекторних властивостей вершкового масла щодо Меркурію II(2014) Максименко, Олена Василівна; Філенко, АльонаДосліджені протекторні властивості вершкового масла щодо меркурію (ІІ). Отримані кількісні характеристики звязуючої здатності основних компонентів паштету щодо Hg(II). Investigated protective properties of butter on mercury (II). Quantitative characteristics zvyazuyuchoyi ability of the main components of paste on Hg (II).Документ Виробництво вершкового масла, збагаченого рослинною клітковиною(2014) Філенко, Альона; Хижняк, Ольга ОлександрівнаВершкове масло є одним з найуживаніших серед молочних продуктів. За добу здорова людина має вживати мінімум 10 грам, але не більше 30 грам. До складу вершкового масла входять жирні кислоти, вуглеводи, вітаміни групи В, А, Е, D, РР, білки, кальцій, залізо, фосфор, калій, мідь, цинк, марганець, магній, натрій. Butter is one of the most common among dairy products. During the day, a healthy person should eat at least 10 grams but not more than 30 grams. The structure consists of butter fatty acids, carbohydrates, vitamins, A, E, D, PP, protein, calcium, iron, phosphorus, potassium, copper, zinc, manganese, magnesium, sodium.Документ У пошуках справжнього масла(2014) Півтора, Ірина Ігорівна; Шульга, Оксана СергіївнаВершкових масел на сьогодні виготовляється велика кількість різновидів. Але справжніх і якісних дуже мало. Це пов'язано з бажанням виробників одержати великі прибутки. Тому вони йдуть на різні порушення, які перебувають на межі законності. Усе це пов'язане з додаванням у вершкове масло дешевих рослинних жирів, після чого таке масло стає спредом. Creamy oils currently produced many varieties. But the real quality and very small. This is due to the desire of producers to obtain large profits. So they go for various violations that are on the verge of legality. All this is due to the addition of butter cheap vegetable oils, then oil is getting spread.