Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
  • Ескіз
    Документ
    Створення умов для інвестиційної безпеки підприємств харчової промисловості
    (2017) Басюк, Тетяна Петрівна
    Проаналізовано динаміку капітальних інвестицій в харчову промисловість; акцентовано увагу на необхідності інвестувати у систему управління безпечністю харчових продуктів; розглянуто заходи щодо зниження рівня ризику інвестиційної діяльності підприємств харчової промисловості при заданому рівні безпеки. The dynamics of capital investments in the food industry is analyzed; the emphasis is placed on the need to invest in a food safety management system; measures were taken to reduce the risk level of investment activity of food industry enterprises at a given level of safety.
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції підприємств харчової промисловості
    (2016) Басюк, Тетяна Петрівна; Чикаленко, Наталія Володимирівна
    У статті розглядається сутність поняття конкурентоспроможність продукції, особливості формування і шляхи підвищення рівня конкурентоспроможності продукції підприємств харчової промисловості.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості застосування інтелектуальних систем при керуванні технологічними комплексами харчової промисловості
    (2015) Смітюх, Ярослав Володимирович
    Технологічні комплекси харчової промисловості є складними технологічними об’єктами, які характеризуються багатоцільовою поведінкою, причому пріоритетність цілей і згортка критеріїв, що відображують цілі, є змінними і залежними від обстановки, яка склалася в поточний момент функціонування. В таких умовах значно знижується ефективність управління через велику розмірність задачі синтезу керуючої дії в реальному масштабі часу. Technological complex food processing are complex technological objects that are characterized by multi-purpose behavior, and priority goals and convolution of criteria that reflect the goals are variable and dependent on the situation prevailing in the current operation. In such circumstances, greatly reduced management efficiency through a large dimension synthesis problem management actions in real time.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості використання робастних систем для технологічних комплексів харчової промисловості (огляд)
    (2015) Власенко, Лідія Олександрівна; Кадура, Євгеній Олександрович
    З аналізу функції чутливості можна зробити висновок, що на частотах, де модуль її малий, буде малим і вплив змін параметрів об'єкта на передатну функцію замкненої системи, а, отже, і на запас стійкості. An analysis of the sensitivity function can conclude that at frequencies where its small module will be small and the effect of changes in the parameters object to the transfer function of a closed system, and, consequently, to supply resistance.
  • Ескіз
    Документ
    Харчова промисловість: особливості та роль в сучасних економічних умовах
    (2014) Омельчук, Юлія Іванівна
    Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової промисловості виступає однією з передумов подолання кризових явищ у вітчизняній економіці і досягнення стійкого економічного зростання. Improving the efficiency of the food industry serves as a prerequisite to overcome the crisis in the domestic economy and achieve sustainable economic growth.
  • Ескіз
    Документ
    Суть, проблеми та механізм управління дебіторською заборгованістю на підприємствах харчової промисловості в умовах кризи
    (2012) Остапенко, Наталія Вікторівна
    В сучасних умовах економічної кризи в нашій державі значна кількість підприємств знаходиться в скрутному стані, у зв’язку з наявністю серйозної проблеми неплатежів. Тому на сучасному етапі розвитку економіки в Україні зростає роль ефективного управління дебіторською заборгованістю в бухгалтерському обліку та своєчасного її повернення і запобігання появи безнадійних боргів на підприємствах харчової промисловості. In the current economic crisis in our country a large number of companies are in a difficult position, due to the serious problem of non-payment. Therefore, at the present stage of economic development in Ukraine, the role of effective management of accounts receivable in the accounting and timely return it and prevent the emergence of bad debts in the food industry.