Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
15 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка та впровадження системи екологічного менеджменту на підприємстві(2023) Мірзодаєва, Тетяна Віталіївна; Заборовець, Юлія ЛеонідівнаДокумент Тенденції розширення ринку екологічно сертифікованих сільськогосподарських продуктів(2016) Чайкін, Олександр Валентинович; Данкевич, Андрій ЄвгеновичДокумент Особливості пакування органічних харчових продуктів(2019) Кохан, Олена Олександрівна; Онофрійчук, Оксана СергіївнаУ тезі відображені результати літературних пошуків, присвячених виробництву та пакування органічної продукції. Було детально охарактеризовано особливості органічного виробництва, описано класифікацію пакувальних матеріалів для даної продукції та вимоги яким вони повинні відповідати . Висвітлено інформативну місію пакувальних матеріалів та особливість їх маркування. Встановлено важливість правильного підбору дизайну упаковки для органічних продуктів.Документ Сертифікація за міжнародним стандартом IFS Food як елемент підвищення конкурентоспроможності кондитерської продукції(2017) Усатюк, Світлана Іванівна; Панченко, Оксана ЮріївнаРозглянуто сертифікації кондитерської продукції на відповідність стандарту IFS. Certification of confectionery products for compliance with IFS standard is considered.Документ Сертифікація системи управління безпечністю харчових продуктів(2016) Заїнчковський, Анатолій Олександрович; Труш, Юлія ЛеонідівнаВпровадження методології системи управління безпечністю харчових продуктів (далі по тексту НАССР ) у практику вітчизняних підприємств викликане необхідністю забезпечення безпечності продукції, що випускається, з метою захисту споживача і сприяння цим підприємствам у міжнародній торгівлі. Implementation methodology system of food safety (HACCP hereinafter) in the practice of domestic enterprises due to the need to ensure the safety of products in order to protect consumers and promote these enterprises in international trade.Документ Впровадження вимог СОТ у законодавстві України про стандартизацію, сертифікацію, акредитацію та в нормативних документах(2016) Рудь, Олена Миколаївна; Гуменюк, Галина ДенисівнаСвітова організація торгівлі (СОТ) - це єдина міжнародна організація, що займається глобальними правилами торгівлі між країнами з метою забезпечити вільну торгівлю, комфортні умови для партнерів. The World Trade Organization (WTO) - is the only international organization dealing with the global rules of trade between nations to ensure free trade, comfortable environment for partners.Документ Certificaton of organic production(2016) Togachynska, Olga; Kotynskyy, Andriy; Strizhnova, Marianna; Ryzhykovа, MariaДокумент Food product certification in Ukraine as the leading direction in an international dimension(2014) Ovsiannikova, ValeriaThe modern food processing industry in Ukraine is developing rapidly, but there are number of problematic issues that will facilitate the entry of competitive Ukrainian products into the international market.Документ Екологізація готелів України(2016) Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаНаводиться аналіз діяльності екологічних готелів України. Розкривається сутність проходження сертифікації готелів по екологізації.Документ Сертифікація бухгалтерів на сучасному рівні розвитку(2014) Щербина, Ольга СергіївнаНа сьогоднішній день дуже поширено застосовується сертифікація бухгалтерів. Today, the certification of accountants is very common.