Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Обґрунтування вибору виду аглютенового печива для виробництва інноваційного чизкейку спеціального призначення(2023) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Мамченко, Людмила Євгенівна; Селезньова, Дар’я ВладиславівнаДокумент Амінокислотний склад сирників на основі МБК(2017) Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила ГригорівнаУ роботі представлено амінокислотний склад сирників на основі молочно-білкового концентрату з журавлиною. The paper presents the amino acid composition of cheesecakes on the basis of a milk-protein concentrate with cranberry.Документ Технологія сирників на основі молочно-білкових концентратів(2017) Дейниченко, Людмила ГригорівнаУ роботі представлено загальний хімічний сирників на основі молочно-білкового концентрату з журавлиною, вказано їх амінокислотний склад та його збалансованість. The paper presents a general chemical composition of cheesecakes based on a milk-protein concentrate with cranberry, their amino acid composition and its balance are indicated.Документ Нутрієнтний склад чизкейків з використанням рослинної сировини(2014) Пересічна, Світлана Михайлівна; Розумна, Н. В.У харчуванні населення досить популярну групу складає десертна продукція. Сучасні десертні страви поєднують в собі як новітні так і традиційні тенденції кулінарії. The diet of the population group is quite popular dessert products. Modern dessert dishes combine both modern and traditional trends cooking.