Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
  • Ескіз
    Документ
    Тенденції змін споживчих уподобань на ринку харчових продуктів
    (2022) Страшинська, Лариса Володимирівна; Пєтухова, Ольга Михайлівна; Сімкін, Давід Олександрович
    Проаналізовано стан споживання продуктів харчування в динаміці протягом 2012–2019 років та визначено споживчі уподобання за зазначений період. Окреслено зміни у попиті у зв’язку із розвитком онлайн замовлень та швидкою доставкою. Визначено тенденції в зміні прихильностей споживачів щодо переходу від калорійної їжі до здорового харчування. The state of food consumption in the dynamics during 2012–2019 is analyzed and consumer preferences for the specified period are determined. Changes in demand due to the development of online orders and fast delivery are outlined. Trends in changing consumer preferences for the transition from high-calorie to healthy eating have been identified.
  • Ескіз
    Документ
    Оцінювання купівельної поведінки та споживчих уподобань на молочному ринку
    (2022) Страшинська, Лариса Володимирівна; Пєтухова, Ольга Михайлівна; Гарастовська, Альона Вікторівна
    Проаналізовано вітчизняний ринок молока і молочних продуктів з точки зору купівельної поведінки та споживчих уподобань за допомогою методу фокус-дегустації. Визначено основних виробників безлактозної продукції та альтернативного рослинного молока. Окреслено цільовий ринок та привабливий сегмент, а також споживчі пріоритети на ринку. The domestic market of milk and dairy products is analyzed in terms of consumer behavior and consumer preferences using the method of focus tasting. The main producers of lactose-free products and alternative vegetable milk have been identified. The target market and attractive segment, as well as consumer priorities in the market are outlined.
  • Ескіз
    Документ
    Оцінка споживчих вподобань на ринку кондитерських виробів
    (2021) Страшинська, Лариса Володимирівна; Усенко, Олександр Олександрович
    Проаналізовано сучасні тренди на ринку кондитерських виробів та охарактеризовано особливості їх споживання. Окреслено основні причини проблемного становища ринку кондитерських виробів, охарактеризовано основні тенденції та визначено фактори розвитку. Проаналізовано споживчі вподобання та визначено цільовий ринок. На основі оцінки споживчих вподобань виділені основні тренди, які в майбутньому будуть впливати на поведінку покупців. The modern trends in the confectionery market are analyzed and the peculiarities of their consumption are characterized. The main causes of the problematic situation of the confectionery market are outlined, the main tendencies are characterized and the factors of development are determined. Consumer preferences are analyzed and the target market is defined. Based on the assessment of consumer preferences, the main trends that will influence customer behavior in the future are identified.
  • Ескіз
    Документ
    Споживчі вподобання на ринку молочних продуктів: світові тенденції
    (2020) Страшинська, Лариса Володимирівна
    Проаналізовано світові тенденції споживчих вподобань на ринку молочних продуктів. Акцентовано увагу на змінах у споживчій поведінці і цінностях споживачів. Визначено прогнозні перспективи зростання ринку та можливості інвестування. Наголошено на основних завданнях для молочних компаній щодо інноваційного розвитку з урахуванням змін стилю життя і пріоритетів споживачів. The world tendencies of consumer preferences in the market of dairy products are analyzed. Emphasis is placed on changes in consumer behavior and consumer values. The forecast prospects of market growth and investment opportunities are determined. Emphasis is placed on the main tasks for dairy companies in terms of innovative development, taking into account changes in lifestyle and consumer priorities.
  • Ескіз
    Документ
    Світові тенденції формування культури споживання харчових продуктів
    (2019) Страшинська, Лариса Володимирівна
    Проаналізовано ринок харчових продуктів з точки зору споживчих вподобань, визначено світові тенденції формування культури споживання з урахуванням прискорення оперативності обслуговування, акцентовано увагу на взаємопроникнення роздрібних мереж, ресторанів і сервісів. The food market is analyzed from the point of view of consumer preferences, the world tendencies of formation of culture of consumption taking into account acceleration of efficiency of service are defined, attention is focused on interpenetration of retail networks, restaurants and services.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження споживних переваг на ринку дієтичних хлібців
    (2016) Бочко, Інна Володимирівна; Кійко, Вікторія Вікторівна
    Інтенсивний темп життя, постійний дефіциту часу і, водночас, прагнення людей піклуватися про своє здоров’я суттєво впливає на вибір продуктів харчування. Збільшення попиту на продукцію, яка відповідає вимогам швидкого та здорового харчування диктує сучасні тенденції розвитку продовольчого ринку і, відповідно, орієнтири виробникам окремих галузей виробництва харчових продуктів. The intense pace of life, the constant lack of time and yet the people's desire to take care of their health significantly affects the food choices. Increased demand for products that meet the requirements of rapid and healthy diet dictates modern trends in the food market and consequently guidance to producers of certain sectors of food production.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження споживчих переваг методом вартості споживчих властивостей
    (2012) Мосієвич, В. В.; Бєлова, Тетяна Геннадіївна