Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Вплив основних параметрів уварювання цукрових утфелів на фракційний склад кристалів цукру(2016) Бабко, Євген Миколайович; Самофал, Максим ІгоровичВизначили вплив основних параметрів на фракційний склад кристалів на основі аналізу відомих математичних моделей процесу уварювання утфелю. Встановлено, що основні показники фракційного складу кристалів цукру в кінці процесу уварювання цукрових утфелів І продукту залежать від об’ємного теплового потоку. Identified impact on the of basic parameters fractional composition of crystals by analyzing known mathematical model of boiling massecuite. Established that the key indicators fraction of sugar crystals at the end of the process of boiling sugar massecuite І products depend on the volume of heat flow.Документ Оцінка схильності молекул у водному розчині до асоціації(1995) Сінат-Радченко, Дмитро Євгенович; Жуковін, О. І.; Чугурова, Г. І.З'ясовано межі концентрацій водного розчину сахарози, коли її молекули практично не взаємодіють між собою, коли починається колективний процес утворення асоціатів та кількість молекул в одному асоціаті за даних умов. It is shown the limits of concentration of an aqueous solution of sucrose when its molecules practically do not interact with each other when starting the formation of collective associates and the number of molecules in one associates under these conditions.Документ Анізотропія властивостей кристала сахарози(1995) Сінат-Радченко, Дмитро ЄвгеновичРозглянуто кристалографію і кристалофізику сахарози та опис властивостей її кристалів за допомогою тензорів. Considered сrystal graphy and сrystal рhysics sucrose and description of properties of crystals using tensor.Документ Вимірювання кольоровості цукру в кристалічному стані для поточного контролю якості готової продукції(2006) Дадеко, Л. І.; Ковальчук, А. В.; Глінкін, С. Ю.; Чернявська, Людмила Іванівна; Купчик, Михайло Петрович; Клименко, Лариса СтепанівнаРозроблений прилад для визначення кольоровості цукру в кристалічному стані без розбавлення, який дозволяє швидко визначати кольоровість цукру після кожного звареного вакуум-апарата, що дозволяє оперативно оцінювати якість готової продукції і оптимізувати технологічні процеси виробництва.Документ Особливості масового зародження кристалів цукрози(2004) Мирончук, Валерій ГригоровичРозглянуто питання механізму зародження кристалів цукрози в умовах промислової кристалізації при використанні дрібнокристалічної затравки. The question of mechanism emergence of sucrose crystals in conditions industrial crystallization when using microcrystalline seed.