root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
2 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
2
search.filters.author.Божко, Анастасія Юріївна
2
search.filters.author.Усатюк, Світлана Іванівна
ORCID
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0001-7554-0827
2
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0002-5267-2023
Ключові слова
search.filters.subject.chemical composition
2
search.filters.subject.cherub powder
2
search.filters.subject.confectionery
2
search.filters.subject.кафедра експертизи харчових продуктів
2
search.filters.subject.кондитерські вироби
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2021 - 2023
2
Містить файли
2
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
ORCID: search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0001-7554-0827
×
Ключове слово: search.filters.subject.chemical composition
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 2 з 2
Документ
Використання порошку керобу у виробництві борошняних кондитерських виробів
(
2021
)
Божко, Анастасія Юріївна
;
Усатюк, Світлана Іванівна
Показати більше
У тезах розглянуто використання порошку керобу у технологіях кондитерських виробів.
Показати більше
Документ
Дослідження хімічного складу порошку керобу різних сортів
(
2023
)
Божко, Анастасія Юріївна
;
Усатюк, Світлана Іванівна
Показати більше
У тезах проаналізовано хімічний склад порошку керобу, що використовується у кондитерських виробах.
Показати більше