Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Increasing the efficiency of the functional mechatronic module for packaging liquid food products(2024) Savchuk, Oleksandr; Gavva, Оleksandr; Kryvoplias-Volodina, LiudmylaImproving the efficiency of functional mechatronic modules for dosing liquid food products is an urgent problem in the modern food industry. Existing solutions, although providing tightness and ease of operation, have limitations in regulating flow characteristics, which leads to the formation of product residues and reduced production efficiency. This research is aimed at developing and implementing new approaches to controlling the flow of liquid food products in mechatronic modules to ensure continuous and accurate dosing. The proposed solutions will optimise production processes, reduce product losses and increase the overall efficiency of food processing companies.Документ Функціонально-орієнтоване проектування машин пакування харчових продуктів у контексті технологій замкненого циклу(2022) Гавва, Олександр Миколайович; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Токарчук, Сергій ВолодимировичБазові принципи технологій замкненого циклу, забезпечують зменшення енергоємності основних функціональних модулів пакувальної машини, спрощення їх конструкції та уніфікацію систем керування за технологічним процесом. Метою виконаних досліджень є розроблення і апробація методологічної основи формування технологічних процесів проектування, на принципах функціонально-орієнтованого підходу до забезпечення заданих властивостей нової пакувальної машини (ПМ).Документ Синтез функціонального мехатронного модуля для рідких харчових продуктів(2022) Козік, Денис Олександрович; Д'яченко, Іван Богданович; Кривопляс-Володіна, Людмила ОлександрівнаСистеми дозування рідких харчових продуктів мають широке розповсюдження. Однак їх недолік – відсутність можливості коригування об’ємних характеристик для безперервного дозування, без утворення залишків продукту.