Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Сучасні тенденції використання нетрадиційної рослинної сировини в технології паштету оздоровчого призначення(2024) Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Бажай-Жежерун, Світлана АндріївнаМетою даної роботи є розроблення компонентного складу м’ясо-рослинного паштету оздоровчого призначення з використанням нетрадиційної рослинної сировиниДокумент Використання пророщеного зерна сочевиці та гречки у технології кексів(2024) Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Бажай-Жежерун, Світлана АндріївнаКекси – висококалорійні борошняні кондитерські вироби, що мають стабільний попит у населення, однак, відрізняються низьким вмістом харчових волокон, повноцінних білків, мікронутрієнтів, дефіцит яких у харчуванні – вагома проблема сьогодення. Метою даної роботи є розроблення способу отримання кексів оздоровчого призначення з використанням пророщеного зерна сочевиці та зеленої гречки.