Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні тенденції використання нетрадиційної рослинної сировини в технології паштету оздоровчого призначення
    (2024) Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
    Метою даної роботи є розроблення компонентного складу м’ясо-рослинного паштету оздоровчого призначення з використанням нетрадиційної рослинної сировини
  • Ескіз
    Документ
    Використання пророщеного зерна сочевиці та гречки у технології кексів
    (2024) Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
    Кекси – висококалорійні борошняні кондитерські вироби, що мають стабільний попит у населення, однак, відрізняються низьким вмістом харчових волокон, повноцінних білків, мікронутрієнтів, дефіцит яких у харчуванні – вагома проблема сьогодення. Метою даної роботи є розроблення способу отримання кексів оздоровчого призначення з використанням пророщеного зерна сочевиці та зеленої гречки.