Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Протеази мікробіологічного для регуляції автолізу м’ясної сировини(2022) Шведюк, Дмитро Анатолійович; Пасічний, Василь Миколайович; Гередчук, Аліна МихайлівнаОписано вплив протеаз мікробіологічного походження на показники різних видів м’яса.Документ Протеази як регулятори автолізу м’ясної сировини(2021) Шведюк, Дмитро Анатолійович; Пасічний, Василь Миколайович; Гередчук, Аліна МихайлівнаОписані дані доводять підвищення фуркціонально-ттехнлогічних показників м’яса птиці під дією протеаз мікробного походження.Документ Протеази мікробіологічного походження як регулятори автолізу м’ясної сировини(2021) Шведюк, Дмитро Анатолійович; Пасічний, Василь Миколайович; Гередчук, Аліна МихайлівнаПроведено аналіз літературних джерел та проведені дослідження, що доводять ефективність підвищення під дією протеази ASP мікробіологічного походження на функціонально-технологічних показників білого м'яса курчат-бройлерів та свинини.Документ Моніторинг якості м'яса забійних свиней на TOB «Глобинський м'ясокомбінат»(2014) Константинова, А. М.; Коломієць, Роман Анатолійович; Страшинський, Ігор МирославовичНа сьогодні питання цілеспрямованого використання сировини з урахуванням характеру автолітичних змін набуває особливого значення, оскільки суттєво зро- сла частка тварин, які надходять на переробку і у яких після забою в тканинах виявляються значні відхилення від нормального розвитку автолітичних процесів. Дані про кількість м'ясної сировини з нетрадиційними властивостями PSE і DFD — неоднозначні. Згідно даних, в окремих регіонах кількість яловичини DFD складає — 28-35 %, свинини PSE — 40-45 %, в країнах Європи, США, Канаді і Австралії цей показник становить до 50 % Для зниження кількості PSE і DFD сировини використовують різні способи передзабійної обробки тварин, зміни умов транс- портування до місця забою, способів оглушення і т.д. Але всі заходи, спрямовані на покращення фізіологічного стану тварин, лише зменшують кількість випадків появи м'яса PSE і DFD, але не виключають їх. Today the question of purposeful use of materials based on nature avtolitychnyh change is particularly important because much ZRO- weakly proportion of animals that received for processing in which the tissues after slaughter found significant deviations from normal development avtolitychnyh processes. Data on the amount of meat raw materials with unconventional properties of PSE and DFD - ambiguous. According to the data, in some regions the number of DFD beef is - 28-35%, pork PSE - 40-45%, in Europe, USA, Canada and Australia the figure is 50% for reduce the number of PSE and DFD raw using different methods ante of animals, changes in the terms trans- porting to the place of slaughter stunning methods, etc. But all measures to improve the physiological state of animals only reduce the incidence of occurrence of PSE meat and DFD, but not eliminate them.Документ Якість м’ясної сировини на ТОВТ «Глобинський м’ясокомбінат»(2014) Константинова, А. М.; Коломієць, Роман Анатолійович; Страшинський, Ігор МирославовичВ роботі був досліджений такий фактор впливу на формування якості м’яса свинини як тривалість перед забійної витримки. Для дослідження було взято по 15 туш свиней із досліджених свинокомплексів. Результати подані на діаграмах залежності функціональних показників від часу витримки на базі та відстані доставки. Аналізуючи отримані дані досліджень робимо висновок, що оптимальний час витримки на базі перед забійного утримання худоби становить 6 годин. In robotі buv doslіdzheny takyj factor vplivu on formuvannya yakostі m'yasa pork yak trivalіst before zabіynoї vitrimki. For doslіdzhennya Bulo taken over 15 pig carcasses іz doslіdzhenih svinokompleksіv. Results podanі on dіagramah zalezhnostі funktsіonalnih pokaznikіv od hour vitrimki on bazі that vіdstanі delivery. Analіzuyuchi otrimanі danі doslіdzhen robimo visnovok scho optimal vitrimki on bazі hour before becoming zabіynogo utrimannya thinness 6 Godin.