Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 64
  • Ескіз
    Документ
    Автоматизація в готельно-ресторанній індустрії
    (2024) Лявинець, Георгій Михайлович
    Доосліджено роль автоматизації в готельно-ресторанній індустрії України. Розглянуто, як автоматизація та робототехніка підвищують ефективність, знижують витрати та покращують задоволеність клієнтів. Обговорено переваги та виклики впровадження автоматизації в галузі.
  • Ескіз
    Документ
    Підсистема підтримки та контролю діяльності автотранспортного підприємства
    (2024) Беценко, Назар Олегович; Костіков, Микола Павлович
    Предметом дослідження є процеси приймання та оформлення замовлень автотранспортної компанії. За допомогою MS SQL Server і Visual Studio (С#) розроблено підсистему підтримки діяльності підприємства, яка забезпечить ефективну інтеграцію даних і контроль над усією діяльністю компанії. Її використання має зменшити витрати та підвищити конкурентоздатність і стабільність підприємства в умовах сучасного ринку
  • Ескіз
    Документ
    Економічна доцільність автоматизації та діджиталізації в ресторанному бізнесі
    (2024) Князь, Каріна Ігорівна; Нікітіна, Тетяна Андріївна
    Для успішного ресторанного бізнесу в складних економічних умовах сьогодення необхідним є впровадження у виробничий процес засобів автоматизації та діджиталізації. Тому актуальним є дослідження економічної доцільності та переваг що отримає ресторанне підприємство від використання цих засобів
  • Ескіз
    Документ
    Цифрові технології в обладнанні технологічних процесів м’ясопереробної промисловості
    (2024) Михайлов, Валерій Михайлович; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна; Бабанов, Ігор Геннадійович; Бабанова, Олена Ігорівна
    Розглянуто значення цифрових технологій в обладнанні технологічних процесів м'ясопереробної промисловості. Вказується на потребу в цифрових інструментах для покращення якості продукції, оптимізації процесів та забезпечення безпеки. Зазначається, що цифрові технології в обладнанні можуть поліпшити продуктивність, якість продукції, зменшити витрати та забезпечити безпеку праці. Розглядаються проблеми, пов'язані з вимірюванням параметрів технологічних процесів, та шляхи їх автоматизації.
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз та шляхи удосконалення рівня технологічної ефективності трубопровідної арматури в системах з позиційними приводами
    (2015) Мирончук, Валерій Григорович; Володін, Сергій Олексійович
    Сьогодні харчова промисловість вимагає використання ефективних технічно і економічно обгрунтованих рішень при виборі устаткування. Одним з етапів проектування харчових виробництв є правильно підібрана і скомпонована система технологічних комунікацій. Для трубопровідної системи вибір арматури повинен робитися на основі ретельно підготовлених і чітко поставлених технічних умов, що визначають необхідні параметри технологічного процесу. Вирішення цієї проблеми тісно пов'язане з обгрунтованим вибором видів технологічного устаткування, широкою автоматизацією технологічних процесів, впровадженням нових технічних рішень, використанням необхідних засобів контролю для реалізації завдань комплексної механізації технологічних операцій. Проведено аналіз роботи трубопровідної арматури на базі електропневматичних опозиціонерів " Камоцці" з реалізацією зворотного зв'язку за допомогою безконтактних пропорційних датчиків положення із струмовим виходом. Today, the food industry requires the use of efficient, technically and economically sound solutions when choosing equipment. One of the stages of designing food production is a properly selected and arranged system of technological communications system. For a pipeline system, the choice of valves should be made on the basis of carefully prepared and clearly defined technical specifications that define the required process parameters. The solution to this problem is closely related to the reasonable choice of types of technological equipment, wide automation of technological processes, introduction of new technical solutions, and the use of the necessary controls to achieve the objectives of complex mechanization of technological operations. An analysis of the operation of pipeline valves based on Camozzi electropneumatic oppositions with the implementation of feedback feedback using contactless proportional position sensors with current output.
  • Ескіз
    Документ
    Модернізації механізації та автоматизації в хлібопекарській промисловості
    (2023) Стрикун, Микола Миколайович; Олішевський, Валентин Вікторович; Бабко, Євген Миколайович
    Підвищення рівня механізації і автоматизації в хлібопекарській промисловості часто пов'язане з необхідністю спеціалізації виробництва і більш-менш жорсткої фіксації, послідовності і ритму виробничих операцій. Тому на пекарні впроваджено дві виробничі лінії: Комплексні механізовані та автоматизовані потокові лінії призначені для випуску основних видів масової продукції, в тому числі хліба, батонів і булочок різної форми.
  • Ескіз
    Документ
    Modernization of mechanization and automation in the bakery industry
    (2023) Strykun, Mykola; Babko, Evhen; Olishevskyi, Valentyn
    Механізація основних виробництв ускладнюється тим, що вітчизняне машинобудування не має комплексно-механізованих технологічних ліній для безперервного виробництва хліба, макаронних і кондитерських виробів. Тому частина існуючої виробничої лінії оснащена різальними верстатами та обладнанням.
  • Ескіз
    Документ
    Оптимізація облікових та контрольних процесів оплати праці на підприємстві
    (2022) Духновська, Людмила Миколаївна
  • Ескіз
    Документ
    Automatization of system planning in hotels by the fidelio v8 system
    (2019) Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Spilchuk (Molokova), Anastasia
    Сьогодні існує кілька тисяч систем планування ресурсів різні за спрямованістю, специфікою та ціновою політикою. Готель і підприємства ресторанного господарства мають спеціально інтегрований Enterprise Resource Системи планування (ERP-системи). ERP є одним із найважливіших інструментів для готельної індустрії; ця система допомагає захопити доступну позицію на ринку, шукає сильні сторони передових технологій та роблять роботу готелю легкою та ефективною. ERP послуги в готельній індустрії можуть допомогти менеджерам покращити процеси, гостинність, обслуговування клієнтів, щоб максимізувати потенціал для легкої роботу всієї системи. Серед усіх досліджуваних систем найцікавішою, на нашу думку, є Fidelio V8 - це нова система, яка не має аналогів на ринку система управління готелем. Це здатність вирішувати проблеми з продажу, бронювання, прийом і розміщення гостей, організація конференцій і банкетів, а також управління відносинами з клієнтами до моменту, який надав повну інформацію для фінансового контролю та управлінський облік підприємства. Це система, яка забезпечує функціональність, надійність і гнучкість. Це революціонер втілення перевіреної часом бізнес-логіки та концепції подальший розвиток від лідера ринку Micros-Fidelio. Fidelio V8 це потужна форма звіту та джерела, створена за допомогою market провідна підтримка Crystal Reports і HTML. Today, there are several thousand resource planning systems different in the direction, specificity and price policy. Hotel and restaurant enterprises have specially integrated Enterprise Resource Planning Systems (ERP-systems). ERP is one of the most important tools for the hotel industry today; this system helps to seize an affordable market position, seek out the strengths of advanced technologies and make hotel operations easy and effective. ERP services in the hotel industry can help managers improve processes, hospitality, customer service to maximize the potential for smooth operation of the entire system. Among all the systems studied, the most interesting, in our opinion, is Fidelio V8 - it's a new system, which hasn't analogues in the market hotel management system. It is the ability to solve problems from sales, booking, reception and accommodation of guests, organizing 75 conferences and banquets, and managing customer relations until the moment that provided complete informayion for financial control and management accounting of an enterprise [2]. It is a system that provides functionality, reliability, and flexibility. It is a revolutionary embodiment of the proven time of business logic and the concept of further development from the market leader Micros-Fidelio. Fidelio V8 is a powerful report and source form created with the help of market leading Crystal Reports and HTML support.
  • Ескіз
    Документ
    Application of information systems in financial institutions
    (2019) Demianchuk, Svitlana; Nikitenko, Olga
    В сучасних умовах великі організації створили та ефективно працюють інформаційні системи, які обслуговують процес підготовки та прийняття управлінських рішень та вирішують такі завдання: обробка даних, обробка інформації, інтелектуальна діяльність зі створення інформації. Інформаційні системи управління послідовно реалізують принципи єдності виробничого процесу та інформаційного процесу супроводу шляхом застосування технічних засобів збору, накопичення, обробки та передачі інформації у поєднанні з використанням аналітичних методів математичної статистики та моделей аналітичних розрахунків та інші необхідні програми. In today's conditions, large organizations have created and effectively operate information systems that serve the process of preparing and taking managerial decisions and solve the following tasks: data processing, information processing, intellectual activity to create information. Management information systems consistently implement the principles of unity of the production process and the information process of accompaniment through the application of technical means of collection, accumulation, processing and transfer of information in combination with the use of analytical methods of mathematical statistics and models of predictive-analytical calculations and other necessary applications.