Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
46 результатів
Результати пошуку
Документ Підвищення ефективності роботи пастеризаційної установки молока(2022) Красуцький, Володимир; Олішевський, Валентин Вікторович; Бабко, Євген МиколайовичВ результаті встановлення нової системи керування запірно-регулювальних елементів реалізована система автоматичної підтримки заданої температури молока пастеризаційної установки А1-ОКЛ-5 у передбачених технологічним процесом межах.Документ Modernization of press of the beet pulp(2022) Lobanov, Denis; Olishevskyi, Valentyn; Babko, EvhenСучасний стан техніки та технології виробництва вітчизняного цукру не забезпечує достатньої повноти вилучення сахарози з буряків, високоефективного очищення від вапняно-вуглекислого газу та комплексної переробки вторинних продуктів, що призводить до зниження ресурсо- та енергоефективності. Вирішенням цих проблем є вдосконалення існуючих та створення інноваційних технологій переробки цукрових буряків.Документ Модернізація валкового екструдеру для формування тістових заготовок вірменського лаваша(2022-04) Бруква, Олексій Юрійович; Бабко, Євген Миколайови; Олішевський, Валентин ВікторовичПроцес формування тістових заготовок вірменського лаваша — один з найскладніших технологічних процесів, під час якого розкриваються найрізноманітніші фізико-механічні властивості формуючого матеріалу. Тому конструкторські рішення формуючих машин повністю визначається технологічними властивостями певного середовища.Документ Improving the efficiency of the process of heat treatment of milk by justification of technological parameters of the heater.(2022) Krasutskyi, Volodymyr; Olishevskyi, Valentyn; Babko, EvhenМодернізація установки пастеризації А1-ОКЛ-5 дозволяє стабілізувати задану температуру пастеризації молока шляхом вдосконалення системи керування запірно-регулюючими органами.Документ Модернізація преса глибокого віджиму бурякового жому(Лобанов, Д. Модернізація преса глибокого віджиму бурякового жому / Д. Лобанов, В. Олішевський, Є. Бабко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : Матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень-травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 2. – С. 52, 2022-04) Лобанов, Денис Володимирович; Олішевський, Валентин Вікторович; Бабко, Євген МиколайовичВід форми поверхні в більшій ступені залежить інтенсивність тепловіддачі та відповідно ефективність роботи апарату. В результаті встановлення нової системи керування запірно-регулювальних елементів реалізована система автоматичної підтримки заданої температури молока пастеризаційної установки А1-ОКЛ-5 у передбачених технологічним процесом межах.Документ Modernization of roll extruder for formation of armenian lavash test preparations(2022-05) Brukva, Oleksiy; Babko, Evhen; Olishevskyi, ValentynThe modernization of the BE-07 roller extruder has improved the design and technological characteristics of the equipment, which allows to service the bearings without disassembly of the equipment, facilitates and speeds up the lubrication process.Документ Модернізація транспортно-розподільчої системи пресу бурякового жому(2022) Коваленко, Наталія; Бабко, Євген Миколайович; Олішевський, Валентин ВікторовичСучасний стан техніки і технології вітчизняного цукрового виробництва не забезпечує достатньої повноти вилучення сахарози з буряка, високоефективну вапняно-вуглекислотну очистку та комплексне перероблення вторинних продуктів (жом, патока), внаслідок чого знижується ресурсо- та енергоефективність виробництва. Сучасний підхід до екстрагування сахарози включає глибоке пресуванням жому.Документ Модернізація пакувальної машини KHS KISTERS INNOPACK SP з вдосконаленням вузла подачі плівки(2023) Сизонюк, Владислав Сергійович; Олішевський, Валентин Вікторович; Бабко, Євген МиколайовичВ результаті запропонованої модернізації одержано можливість встановлення рулону з плівкою в потрібне положення, що значно зменшує час простою машини при його заміні та полегшує роботу оператора, покращує загальну технічну культуру виробництва через зменшення впливу людського фактору. Також дана модернізація усуває можливість виникнення бракованої продукції, завдяки цьому підвищується продуктивність роботи даного механізму, а також розширюється сфера можливого застосування для пакування у термоусадкову полімерну плівку різноманітних видів продукції.Документ Modernization of the khs kisters innopack sp packaging machine with the improvement of the film feeding unit(2023) Syzoniuk, Vladislav; Olishevskyi, Valentyn; Babko, EvhenТвердотільні та числові моделі пристрою подачі плівки розроблені за допомогою САПР Solidworks. Розраховано та виготовлено додатковий пристрій для встановлення рулону плівки на верстат. Замінено пластинчасті шайби на пружинах відповідної жорсткості, які знаходяться в затискних гвинтах.Документ Intensification of the process of obtaining cheese grain by modernizing the cheese maker of the `cvh` series(2023) Lobanov, Denis; Olishevskyi, Valentyn; Babko, EvhenЗапропонована конструкція системи відбору сироватки сироварки дозволяє здійснювати її інтенсивний відбір самопливом, без використання насоса. Визначено залежність між консистенцією сирної маси в процесі бродіння та величиною граничного напруження зсуву.