Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Актуальність впровадження систем автоматизації мінібарів у готелях(2023) Бортнічук, Владислав Вікторович; Люлька, Олександр Миколайович; Губеня, Вячеслав ОлександровичПроведено аналіз актуальності використання систем автоматизації міні барів у готелях як складової комплексної системи автоматизованого управління готельним підприємствомДокумент Системи безпеки та системи управління доступом для готельних підприємств(2023) Сидоренко, Таїсія Сергіївна; Люлька, Олександр Миколайович; Губеня, Вячеслав ОлександровичПроведено аналіз структури сучасних автоматизованих систем безпеки готельних підприємствДокумент Ефективність комплексування механізмів керування в системах автоматизації технологічних комплексів(2017) Ладанюк, Анатолій ПетровичВ доповіді наведено нові матеріали, які стосуються перспективного напряму сучасної теорії керування – ефективного сумісного використання різних методів, способів та структур систем автоматизації для технологічних комплексів неперервного типу, що підвищує оперативність та точність керування і забезпечує виконання вимог щодо ресурсо- та енергоефетивності.Документ Сучасні підходи в проектуванні систем автоматизації для цукрової промисловості(2014) Сідлецький, Віктор МихайловичНезважаючи на досить просту технологічну схему, процесс висолоджування є складною системою, в якій відбуваються різноманітні масообмінні, теплообмінні та фізико-хімічні процеси. Для таких випадків було розроблено сучасні підходи в проектуванні систем автоматизації для цукрової промисловості. Despite the relatively simple technological scheme sweetening off process is a complex system in which there are various mass transfer, heat transfer and physical-chemical processes. For such cases, was developed modern approaches in the design of automation systems for the sugar industry.Документ Вимоги до робастності систем автоматизації технологічних об’єктів(2012) Гриценко, Надія ГеоргіївнаРозглянуто питання з можливості та доцільності використання робастних методів управління для технологічних об’єктів в харчовій промисловості. Описані вимоги та принципи робастного регулювання, що можуть бути використані у будь-якій галузі харчової промисловості, якій притаманні складні тепло- та масообмінні процеси. The question of the possibility and feasibility of using robust methods of control for process objects in the food industry. Describe the requirements and principles of robust regulation, which can be used in any food industry, which are inherent complex heat and mass transfer processes.Документ Особливості при побудові систем автоматизації в харчовій промисловості(2014) Сідлецький, Віктор МихайловичПідприємства харчової промисловості - це система в яку входять ланки з внутрішніми зв'язками (цехи, дільниці, відділення та інші підрозділи), що складають єдиний об'єкт в якому повинні узгоджено та гармонійно працювати всі ділянки на кожному рівні та між рівнями. Крім того з економічної точки зору виділяють наступні частини: організаційна структура управління, виробничо- диспетчерський відділ, цехи, виробнича дільниця, технологічний процес. Food industry - a system which includes links with internal links (shops, stations, offices, and other units) that constitute a single object which must be coordinated and harmonious work all areas on each level and between levels. Also from an economic point of view identify the following parts: organizational structure management, production and dispatch department shops, production areas, production process.